Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jáju třeba jsi těhotná, jen test to ještě nepoznal. Zkus testovat zase ráno. ![]()
Jáju píše:
Ahoj holky, tak já jsem to měla dostat dnes a nepřišlao příznacích ani nemluvim, jestli jsou vsugerované, tak jsem v tom sakra dobrá..Prsa mám citlivý a opět strie jako u zamlklinky, bílý hustý výtok, píchání v pobříšku a dneska se mi celý den motala hlava+ bolest
přemýšlím jestli testovat už zítra, myslela jsem tak 1., ale dneska jsem si koupila mamatest a tam je 1. vynechaný den, co myslíte??? Jinak držim palečky všem a přeju //
já bych klidně zkusila zítra ja dělala první včera 10DPO a duch a dnes viditelnější mám to dostat 1.3…takže myslím že ty můžeš testovat
tak zkus další ve čtvrtek z ranní moči, třeba je ted hodně zředěná
Lilo zkus to z ranní moči, je tam větší koncentrace hcg
. Já zkusím ráno.
No uvidíme,ještě není nic ztracené.Pořád se uklidňuji tím že je to brzo…Při prvním těhu se // ukázali až ve 4týdnu:)
Zvonilka1983 píše:
Lilo zkus to z ranní moči, je tam větší koncentrace hcg. Já zkusím ráno.
Tak to budu pak čekat výsledek:)
Lucynka86 píše:lilaa22 píše:čekám na vysledek
Jdu na to…uvidíme
já taky,jsem zvědavka,jak dopadne ![]()
Tak já testovala ráno „woman secret baby“, odpoledne „cemio gravitest 10“ a nic(Ano 2× za den, jsem pako
)…ale mám koupený mamatest..myslíte, že ten mamatest je nejlepší? myslíte, že zítra bych to mohla zkusit? je to hrozný to čekání ![]()
Zvonilka1983 píše:
Jáju třeba jsi těhotná, jen test to ještě nepoznal. Zkus testovat zase ráno.
zkusím, mě to ani nedá, jsem blázen
v lékárně už na mě koukají jak na blázna
![]()
Jáju píše:
Tak já testovala ráno „woman secret baby“, odpoledne „cemio gravitest 10“ a nic(Ano 2× za den, jsem pako)…ale mám koupený mamatest..myslíte, že ten mamatest je nejlepší? myslíte, že zítra bych to mohla zkusit? je to hrozný to čekání
Já se testovala už 3 den po ovu:D Jsem magor:DAle mamatest bude lepší …aspon ten mi při prvním těhu ukázal //,zatím co u ostatních nebylo nic:)Tak ráno budu čekat na výsledky:D
Holky ráno rychle valím k PC a čekám u všech //..jdu asi spát tak dobrou noc a zítra
![]()
Ježiš pak mi písněte:D Koukám že to tu přepadlo všechny:D Tak hlavně hodně štěstíčka:)
Já to jdu zapichnout:)Dobrou noc:) ![]()