Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já řvu od prvního porodu u všeho,ale ta Locika mě dnes dostala:DJeště do toho přišla malá a říká:Maminko neplač,co se děje:DJá jsem splašená celá..min. měsíc jsem měla příznaky,a tento nic,uvidíme no:(
Hodně štěstí holky:) ![]()
já taky nic,jen podbřišek,,ale to je asi vsugerované ![]()
taky držím pěstičky… ![]()
Tak hlásím,že testovat ani nebudu.Dnes dorazila
. Jsem zklamaná-opět..
Tak přeji alespoň vám //
ahoj holky já hlásím ducha na testu ale ještě nejásám jsem 10dpo… mám doma mamatest a nevím zda ho udělat ještě dnes když nebude z ranní moči. ráno jsem dělala exacto ultra ale nikde o něm nic není
Lucynka86 píše:
ahoj holky já hlásím ducha na testu ale ještě nejásám jsem 10dpo… mám doma mamatest a nevím zda ho udělat ještě dnes když nebude z ranní moči. ráno jsem dělala exacto ultra ale nikde o něm nic není
no vidíš
gratulovat ještě nebudu,abych to nezakřikla,ale držím pěstičky,aby sílil
![]()
Nikys139 píše:Lucynka86 píše:no vidíš
ahoj holky já hlásím ducha na testu ale ještě nejásám jsem 10dpo… mám doma mamatest a nevím zda ho udělat ještě dnes když nebude z ranní moči. ráno jsem dělala exacto ultra ale nikde o něm nic nenígratulovat ještě nebudu,abych to nezakřikla,ale držím pěstičky,aby sílil
![]()
pokud je duch hezky viditelný bude i ted, ten exacto jsem si tady někde myslím našla a je to tak 50 :50.. ![]()
Lucynka86 píše:
Jééé…tak to potichoučku gratuluji:) Hodně štěstíčka a dávej na sebe pozor:)
![]()
Ahoj holky…ráda bych se k vám přidala!!!Mám za sebou první ovu po vysazení HA.A MS bych měla dostat 5.3. tak snad nepřijde a vyjde testík…sem z toho čekání pěkně nervozní ![]()
Lucík 25 píše:
Ahoj holky…ráda bych se k vám přidala!!!Mám za sebou první ovu po vysazení HA.A MS bych měla dostat 5.3. tak snad nepřijde a vyjde testík…sem z toho čekání pěkně nervozní
Ahoj Luci,vítáme tě tu:)Já mrchu čekám 3.3…tak uvidím,ale zatím jsem bez příznaků…jen ted mi je trošku šoufl,a točí se mi hlava,tak nevím,marně doufám:)Hodně štěstíčka,at se co nejdřív zadaří ![]()
Taky žádné příznaky nepociťuju, ikdyž bych byla schopná si je vsugerovat…to to budeš vědět o chvilku dřív
budu držet palce…aˇta mršolína nedorazí ![]()
Lili u mě nic moc, stále jsem nastydlá, akroát nemám vůbec chuť na nic, ale až dnes tak nevím s čím to souvisí. ![]()
A co u tebe? ![]()
U mě?Taky nic…pořád bez příznaku…takže už se pomalu připravuju na další snažení:DJééé…už aby to tu bylo:(To čekání mě nebaví