Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě to ff vyznačilo takhle,, (předtím o den dříve,teď mi to posunulo)
tak v tom tvým se nevyznám
já ten pregnyl a tak neznám,tak nevím,jak to ovlivňuje..
Nikys139 píše:
mě to ff vyznačilo takhle,, (předtím o den dříve,teď mi to posunulo)tak v tom tvým se nevyznámjá ten pregnyl a tak neznám,tak nevím,jak to ovlivňuje..
pregnyl by měl zajistit ovulku když tam byl folík 22mm ![]()
Luciked píše:Nikys139 píše:pregnyl by měl zajistit ovulku když tam byl folík 22mm
mě to ff vyznačilo takhle,, (předtím o den dříve,teď mi to posunulo)tak v tom tvým se nevyznámjá ten pregnyl a tak neznám,tak nevím,jak to ovlivňuje..
jo což to vím,jako na co je,,,já to myslela tak,že nevím,jak ovlivňuje teplotu…třeba ten dia něco,ten jí prý zvedá,co říkaly holky…
Nikys139 píše:Luciked píše:jo což to vím,jako na co je,,,já to myslela tak,že nevím,jak ovlivňuje teplotu…třeba ten dia něco,ten jí prý zvedá,co říkaly holky…Nikys139 píše:pregnyl by měl zajistit ovulku když tam byl folík 22mm
dia něco neznám..
brala jsem utrogestan a duphaston..
Luciked píše:Nikys139 píše:dia něco neznám..Luciked píše:jo což to vím,jako na co je,,,já to myslela tak,že nevím,jak ovlivňuje teplotu…třeba ten dia něco,ten jí prý zvedá,co říkaly holky…Nikys139 píše:pregnyl by měl zajistit ovulku když tam byl folík 22mm
brala jsem utrogestan a duphaston..
o těch co píšeš už jsem taky slyšela,,,já si ty názvy nepamatuju..možná jsem to jen skomolila a byl to ten duphaston,,fakt nevím…
Jsem si schválně změřila teplotu v puse a teplotu v pochvě, abych věděla,jak velký mezi tím budu mít rozdíl a byl tam rozdíl O,4° takže jestli se ti nelíbí teplota 36,3° tak v pochvě by to bylo cca 36,7° to už jde, ne
![]()
Schválně budu příští měsíc měřit v pochvě,tak uvidíme,co to udělá…
Nikys139 píše:
Jsem si schválně změřila teplotu v puse a teplotu v pochvě, abych věděla,jak velký mezi tím budu mít rozdíl a byl tam rozdíl O,4° takže jestli se ti nelíbí teplota 36,3° tak v pochvě by to bylo cca 36,7° to už jde, ne![]()
ale to může být přes den jiné.. já už na toto téma se bavit nebudu..zkus ráno a začni měřit dole, je to lepší ![]()
Nikys139 píše:
Jsem si schválně změřila teplotu v puse a teplotu v pochvě, abych věděla,jak velký mezi tím budu mít rozdíl a byl tam rozdíl O,4° takže jestli se ti nelíbí teplota 36,3° tak v pochvě by to bylo cca 36,7° to už jde, ne![]()
například já mám ted 37,5 dole..
já vím,že je to jiné,,,že teploty přes den jsou jiné a proměnlivé…já jen zkoumala ten rozdíl… ![]()
jinak tenhle cyklus doměřím v puse a ten další pak začnu měřit v pochvě,ať to nemotám dohromady,protože bych z toho nic nezjistila..
Luciked píše:Nikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:D
Nikys139 píše:Luciked píše:já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:DNikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..
to nevím, ale prostě jsou nízké, sice pokud trošku stoupne zítra mi vyznačí ovulku i ff a i WZ, ale stejně, je to divné