Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
23.2.12 16:06
Nikys139 píše:
Luciked píše:
Nikys139 píše:
Luciked píše:
ani jeden graf není těhotenský co sem Nikys vložila, ale to je jedno.. prostě, moc jí držím palce, myslím že to ví..lézt Vám sem nebudu i když doufám, že budu mít možnost testovat v březnu, ale mám bohužel v hlavě jedinou věc a ta mě trápí, ta teplota nad 36,5 vím, že to v tom článku je, ale i tak..články píšou uživatelky.. držím Vám palce..
ten jeden co jsem sem dala byl těhotenský ;)
jinak nikam nechoď,já jsem napjatá,jak budeš testovat ;)
já už ani ne, když vidím svůj graf, i když mám po pregnylu :think: dám sem max // pregnylové :zed:
a nemění náhodou pregnyl teplotu? To jsem taky někde četla,ale jinak jako nevím,,,to je jen dojem…?

to nevím, ale prostě jsou nízké, sice pokud trošku stoupne zítra mi vyznačí ovulku i ff a i WZ, ale stejně, je to divné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2973
23.2.12 16:10

Luciked, to nebylo od uživatelek, ale z womenzone…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
23.2.12 16:10

mě to ff vyznačilo takhle,, (předtím o den dříve,teď mi to posunulo)

tak v tom tvým se nevyznám :( já ten pregnyl a tak neznám,tak nevím,jak to ovlivňuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
23.2.12 16:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 16:19
Nikys139 píše:
mě to ff vyznačilo takhle,, (předtím o den dříve,teď mi to posunulo)tak v tom tvým se nevyznám :( já ten pregnyl a tak neznám,tak nevím,jak to ovlivňuje..

pregnyl by měl zajistit ovulku když tam byl folík 22mm :think:

• Citovat
  • Upravit
6757
23.2.12 16:21
Luciked píše:
Nikys139 píše:
mě to ff vyznačilo takhle,, (předtím o den dříve,teď mi to posunulo)tak v tom tvým se nevyznám :( já ten pregnyl a tak neznám,tak nevím,jak to ovlivňuje..
pregnyl by měl zajistit ovulku když tam byl folík 22mm :think:

jo což to vím,jako na co je,,,já to myslela tak,že nevím,jak ovlivňuje teplotu…třeba ten dia něco,ten jí prý zvedá,co říkaly holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 16:22
Nikys139 píše:
Luciked píše:
Nikys139 píše:
jo což to vím,jako na co je,,,já to myslela tak,že nevím,jak ovlivňuje teplotu…třeba ten dia něco,ten jí prý zvedá,co říkaly holky…

dia něco neznám..
brala jsem utrogestan a duphaston..

• Citovat
  • Upravit
6757
23.2.12 16:23
Luciked píše:
Nikys139 píše:
Luciked píše:
Nikys139 píše:
jo což to vím,jako na co je,,,já to myslela tak,že nevím,jak ovlivňuje teplotu…třeba ten dia něco,ten jí prý zvedá,co říkaly holky…
dia něco neznám..
brala jsem utrogestan a duphaston..

o těch co píšeš už jsem taky slyšela,,,já si ty názvy nepamatuju..možná jsem to jen skomolila a byl to ten duphaston,,fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
23.2.12 16:41

Jsem si schválně změřila teplotu v puse a teplotu v pochvě, abych věděla,jak velký mezi tím budu mít rozdíl a byl tam rozdíl O,4° takže jestli se ti nelíbí teplota 36,3° tak v pochvě by to bylo cca 36,7° to už jde, ne ;) :D
Schválně budu příští měsíc měřit v pochvě,tak uvidíme,co to udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 16:47
Nikys139 píše:
Jsem si schválně změřila teplotu v puse a teplotu v pochvě, abych věděla,jak velký mezi tím budu mít rozdíl a byl tam rozdíl O,4° takže jestli se ti nelíbí teplota 36,3° tak v pochvě by to bylo cca 36,7° to už jde, ne ;) :D
Schválně budu příští měsíc měřit v pochvě,tak uvidíme,co to udělá…

ale to může být přes den jiné.. já už na toto téma se bavit nebudu..zkus ráno a začni měřit dole, je to lepší :palec:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
23.2.12 16:49
Nikys139 píše:

například já mám ted 37,5 dole..

• Citovat
  • Upravit
6757
23.2.12 16:55

já vím,že je to jiné,,,že teploty přes den jsou jiné a proměnlivé…já jen zkoumala ten rozdíl… ;)
jinak tenhle cyklus doměřím v puse a ten další pak začnu měřit v pochvě,ať to nemotám dohromady,protože bych z toho nic nezjistila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
23.2.12 16:56
Luciked píše:
Nikys139 píše:

já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
23.2.12 16:57

jen mě to zajímalo,,víš,,prostě zvědavost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 16:57
Nikys139 píše:
Luciked píše:
Nikys139 píše:
já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:D

prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex