Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikys139 píše:lilaa22 píše:jj,to jo
Ahojte holky:)Tak jak?pěkně se nám to tu rozrustá co?:)teď ještě aby se nám taky zadařilo
já jsem teď dostavěla nábytek,co jsme si objednali, tak jsem uplně znavená,ale mám z něj radost…
Ahoj,no musí:DTo já dnes výjmečně polovinu dne prospala:)
Ahojky,tak já mám dneska 10 DPO,takže bych to teoreticky mohla zkusit.. Jen se mi nějak nechce,bojím se,že to zakřiknu,tak se pokusím to vydržet… Ale bude to zlý!
![]()
jé ty už si hodně napřed
já jsem 6dpo… a co nějaké příznaky máš??
Ty mám už od prosince
a pořád nic
.Trochu mě pobolíválo v podbřišku ,někdy kolem 6 DPO ,ale moc se pozoruju
.No a co ty? Kdyby to tak teď chtělo vyjít ,asi ybch radostí zešílela
![]()
mě už bolí podbříšek asi 3den ,ale minulý cyklus mě bolel taky tak nevím no,začínám se bát že to opět nevyjde, ale jak říkáš kdyby to vyšlo zblázním se radostí…navíc máme 2.3 výročí tak by to byl krásný dárek
Jéé no to jo.. To by bylo jako z Americkýho filmu
.. No já tomu tenhle měsíc nechala volný průběh,sex byl,když byla chuť,žádný pozorování čípku,hlenu a pod. O ovulce vím jen díky neskutečný bolesti min.týden,jinak bych jí taky neřešila.. Tak uvidíme,třeba se mi tenhle přístup vyplatil..
![]()
To já mám nějakou blbou náladu
já jsem konečně věřila,že jsem měla ovu,ale pak mě jedna holčina vystrašila,že ne,,,takže tomu teď nevěřím
asi ani nebudu testovat,protože mi určitě přijde MS dřív,než to budu čekat ![]()
Nějakou „holčinu“ bych neposlouchala. Nemá tvoje tělo.. Každá fungujeme trochu jinak,takže se nestresuj..
Počkej až co MS a stejně i tak bych testla..Já sama jsem po otěhu měla jednou MS,i když slabší..
Nikys139 píše:
To já mám nějakou blbou náladujá jsem konečně věřila,že jsem měla ovu,ale pak mě jedna holčina vystrašila,že ne,,,takže tomu teď nevěřím
asi ani nebudu testovat,protože mi určitě přijde MS dřív,než to budu čekat
já bych věřila tomu dr když ti říkal že jo.. a nezkusila si dát graf do skupinu měření BT.. tam jsou holky hodně zkušený co se týká grafu a za zkoušku nic nedáš
Ona právě měří už déle,takže má zkušenosti,,ale zase když doktor říká,že to možné je,že nezáleží na tom,jak jsou vysoké,ale na tom,že jsou vyšší než před ovu,tak nevím,no…uvidíme…
Nikys139 píše:
Ona právě měří už déle,takže má zkušenosti,,ale zase když doktor říká,že to možné je,že nezáleží na tom,jak jsou vysoké,ale na tom,že jsou vyšší než před ovu,tak nevím,no…uvidíme…
Nikys já tě nechtěla vystrašit, lepší by bylo skoč si na folikulometrii, za to nic nedáš..podívej na moje grafy a ovulka byla dvekrát za život
a když se zeptáš na jiných diskuzích tak mají strach aby nepotratili, že měří teplotu, nesmí klesnout pod 36,5 ![]()
Luciked, v tomhle s tebou nesouhlasím. Ovu se pozná podle toho, že před ní jsou teploty o cca 2°C níž než po ní a je jedno jestli to je před 36,6 a pak 36,8 nebo 36,0 a po ní 36,2. Každý organismus je jiný a pokud má „baba“ teploty normálně kolem 36 °C asi nikdo nemůže čekat, že pak bude mít 36,8. Nikys, důležitý je, že když se podíváš na graf, je vidět, že je jakoby „rozdělený“ na 2 části - před ovu nižší a po ovu vyšší. Žádná ideální nebo hraniční teplota neexistuje.
Příspěvek upraven 23.02.12 v 15:23
Luciked píše:Nikys139 píše:Nikys já tě nechtěla vystrašit, lepší by bylo skoč si na folikulometrii, za to nic nedáš..podívej na moje grafy a ovulka byla dvekrát za život
Ona právě měří už déle,takže má zkušenosti,,ale zase když doktor říká,že to možné je,že nezáleží na tom,jak jsou vysoké,ale na tom,že jsou vyšší než před ovu,tak nevím,no…uvidíme…a když se zeptáš na jiných diskuzích tak mají strach aby nepotratili, že měří teplotu, nesmí klesnout pod 36,5
hele ale co jsem koukala na jiné grafy,tak tam mají holky i s nízkými teplotami jako já a otěhotněli a vše v poho…navíc já to měřím v puse,tam jsou teploty nižší,když jsem si jí jednou změřila v pochvě,tak jsem jí měla o několik desetin stupně stupně vyšší,to by i nad těch 36,5 bylo…
jinak já tomu dávám ještě chvíli čas,než to budu řešit u doktora nebo tak…půl roku ještě není tolik a BT měřím jen tyhle dva cykly,tak uvidíme…
Nikys139 píše:Luciked píše:hele ale co jsem koukala na jiné grafy,tak tam mají holky i s nízkými teplotami jako já a otěhotněli a vše v poho…navíc já to měřím v puse,tam jsou teploty nižší,když jsem si jí jednou změřila v pochvě,tak jsem jí měla o několik desetin stupně stupně vyšší,to by i nad těch 36,5 bylo…Nikys139 píše:Nikys já tě nechtěla vystrašit, lepší by bylo skoč si na folikulometrii, za to nic nedáš..podívej na moje grafy a ovulka byla dvekrát za život
Ona právě měří už déle,takže má zkušenosti,,ale zase když doktor říká,že to možné je,že nezáleží na tom,jak jsou vysoké,ale na tom,že jsou vyšší než před ovu,tak nevím,no…uvidíme…a když se zeptáš na jiných diskuzích tak mají strach aby nepotratili, že měří teplotu, nesmí klesnout pod 36,5
jinak já tomu dávám ještě chvíli čas,než to budu řešit u doktora nebo tak…půl roku ještě není tolik a BT měřím jen tyhle dva cykly,tak uvidíme…
aha no to já měřím dole, no nevím zkrátka v těch skuopinách kde jsem tak s takhle nízkou teplotou těhu nidko není, a že jich je
ikllik byla dneska stoupla zase?
jinak ty by jsi si stejně měla k musrovi dojít, i tak pro jistotu jestli je vše ok, nic bych nepodcenovala.. ![]()
Příspěvek upraven 23.02.12 v 15:26