Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,zrovna si čtu vaší diskusi,sice se o mimi ted nesnažíme,máme osmiměsíční holčičku,ale jsem z Mohelnice
![]()
Tak já připisuji dnes svojí noc:D Byla šílená…měla jsem hrozné křeče v podbřišku jako před ms:(Nemohla jsem pořádně ani chodit.Ale už je good.Jen mě sem tam píchne.Jinak vnoci mě probudila bolest v prsou,asi jsem si je chudiny přilehla,nebo už tak moc toužím po miminku že jsem mimo.Ale zdál se mi krásný sen:)Jezdila jsem na kole.Koukala jsem do snáře,a znamená to nějakou velkou zmněnu v životě:)Tak budu doufat:)Jak vy se holky dneska máte?:)
Ahoj já už se nemůžu dočkat testování ale zároven se i bojím…ale když si představím kolik dní předemnou
pořád na to myslím,ale uspesně stále neměřím BT,abych se nenervovala..nesnáším ,když někdo řekne nemysli na to, vše je psychikou.. jak dlouho jste se snažily o první??
Právě malá se podařila po 2 měsicích,ale myslím že teď to nepujde tak rychle.Ono se to ostatním kecá když řeknou"netestuj se" viď?
Mám to samé.Už mi stoho haraší:DJá naštěstí BT nikdy nehlídala,takže tu ani testovat nemužu:D ale dnes přítel jel do města a už jsem mu měla 100chutí říct ať mu koupí testíky:)Naštěstí jsem se udržela:D Ještě mám 1 v kabelce:D
taky mám jeden doma a dnes když sem šla okolo lékárny měla sem cbut tam pro ně skočit ale říkám si je čas
Je čas,a pak by nás to zbytečně nutilo se testovat:)Já už ho aktivně zkoušela včera,i když jsem věděla že bude sněhobílo:D
Zdravím snažilky my se snažíme už skoro dva roky…3.2.nám odešlo mimi s MS naštěstí bez následků a můžem jet dál jelikož vše bylo brzy…tak snad to dopadne co nejdříve
mi jsme na první miminko čekali 5 let
a řeknu vám,že za tu dobu za zakoupené testy by jsme měli snad benzin do auta na celej rok
a přišlo to ůplně samo a nečekaně
opožděnou ms jsem přikláněla ke stresu v práci a v den volna v práci jsem si jen tak udělala test,i když jsem si říkala,že je to zbytečný,že tam stejně // nebudou.A bylo to tam,dvě krásné dálnice
ještě ten den jsem šupala na gyn. a dr mi potvrdila těhu +- 6 tt a za týden na kontrole na mě tukalo ![]()
A taky se podařilo:)Ono je to nejlepší se nestresovat,to se lehce řekne každýmu,ale mýt tu sílu neměřit se,netestovat,nehlídat každej divnej pocit.Já to při prvním těhu vzdávala po měsíci:D To nevím co budu dělat teď:D