Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
19.2.12 20:28

Jj.....tak tam já bydlím:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
19.2.12 20:50

ahoj holky,zrovna si čtu vaší diskusi,sice se o mimi ted nesnažíme,máme osmiměsíční holčičku,ale jsem z Mohelnice :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
19.2.12 21:04

Ahoj:)super… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.2.12 11:17

Holky jak zmněnit název diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
20.2.12 13:03

Ahoj vítám novou snažliku..
název diskuze nemám tušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.2.12 13:44

Tak já připisuji dnes svojí noc:D Byla šílená…měla jsem hrozné křeče v podbřišku jako před ms:(Nemohla jsem pořádně ani chodit.Ale už je good.Jen mě sem tam píchne.Jinak vnoci mě probudila bolest v prsou,asi jsem si je chudiny přilehla,nebo už tak moc toužím po miminku že jsem mimo.Ale zdál se mi krásný sen:)Jezdila jsem na kole.Koukala jsem do snáře,a znamená to nějakou velkou zmněnu v životě:)Tak budu doufat:)Jak vy se holky dneska máte?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
20.2.12 13:48

Ahoj já už se nemůžu dočkat testování ale zároven se i bojím…ale když si představím kolik dní předemnou :nevim: pořád na to myslím,ale uspesně stále neměřím BT,abych se nenervovala..nesnáším ,když někdo řekne nemysli na to, vše je psychikou.. jak dlouho jste se snažily o první??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.2.12 13:53

Právě malá se podařila po 2 měsicích,ale myslím že teď to nepujde tak rychle.Ono se to ostatním kecá když řeknou"netestuj se" viď? :mrgreen: Mám to samé.Už mi stoho haraší:DJá naštěstí BT nikdy nehlídala,takže tu ani testovat nemužu:D ale dnes přítel jel do města a už jsem mu měla 100chutí říct ať mu koupí testíky:)Naštěstí jsem se udržela:D Ještě mám 1 v kabelce:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
20.2.12 14:05

taky mám jeden doma a dnes když sem šla okolo lékárny měla sem cbut tam pro ně skočit ale říkám si je čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.2.12 14:29

Je čas,a pak by nás to zbytečně nutilo se testovat:)Já už ho aktivně zkoušela včera,i když jsem věděla že bude sněhobílo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 20:00

Zdravím snažilky my se snažíme už skoro dva roky…3.2.nám odešlo mimi s MS naštěstí bez následků a můžem jet dál jelikož vše bylo brzy…tak snad to dopadne co nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.2.12 20:25

Ahoj sluníčko,určitě:)hlavu vzhuru:)Vítáme tě tu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
20.2.12 21:00

mi jsme na první miminko čekali 5 let :,( a řeknu vám,že za tu dobu za zakoupené testy by jsme měli snad benzin do auta na celej rok :-) a přišlo to ůplně samo a nečekaně :-) opožděnou ms jsem přikláněla ke stresu v práci a v den volna v práci jsem si jen tak udělala test,i když jsem si říkala,že je to zbytečný,že tam stejně // nebudou.A bylo to tam,dvě krásné dálnice :potlesk: ještě ten den jsem šupala na gyn. a dr mi potvrdila těhu +- 6 tt a za týden na kontrole na mě tukalo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.2.12 21:10

A taky se podařilo:)Ono je to nejlepší se nestresovat,to se lehce řekne každýmu,ale mýt tu sílu neměřit se,netestovat,nehlídat každej divnej pocit.Já to při prvním těhu vzdávala po měsíci:D To nevím co budu dělat teď:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
21.2.12 10:08

Ahoj holky taky vám ty dny utíkají tak pomalu jako mě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí