Test položený do vody a duch

Anonymní
21.2.12 09:22

Test položený do vody a duch

Ahoj holky,
dneska jsem testovala mamatestem 10 a po 3 minutách negativní. Tak jsem ho položila na umyvadlo. Zhruba po 10 minutách jsem ho šla vyhodit a byl tam slaboučký duch. Ale nevšimla jsem si toho , že jsem ten test položila zrovna do mokrého. Po uschnutí je na testu slabounký duch (je méně vidět než ten mokrý).
Je jasné, že si zítra koupím nový test, ale nevíte někdo, jestli je možné, aby byl duch z té vody? Myslím třeba, že to bylo přemočené nebo tak něco :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
21.2.12 09:24

Zkus to zítra, ale chápu, že to čekání je nekonečné. Test by se namočit neměl, podívej se, zda to není spíš rozpité z té kontrolní čárky? Nicméně to může být i pozitivní. Tak ať to vyjde! :kytka: Testovat se má spíš obden, hladina hcg se obden násobí a Ty uvidíš znatelnější rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
21.2.12 09:25

Duch z vody myslím není možný. Ale víc se dozvíš až z dalšího testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.2.12 09:42

mě se tohle stalo u mamatestu také a těhotná jsem byla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
21.2.12 09:43

Voda by na test mít vliv neměla ! Je možné, že jsi těhotná hodně krátce :nevim: Zkus za den, dva další testík a uvidíš. Pak se pochlub, jak jsi na tom. Já byla do mimi celá žhavá a testovala se snad hned po sexu :jazyk: Duchy jsem viděla na každým testu. Posílám moje testy…jsou to teda dost nekvalitní fota…ale pro představu, ten s datem 19.1. je den, kdy se měla dostavit MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.2.12 09:48

Duch by z vody nebyl. Ale muže se stát, že po delší době udělá test falešného ducha. Určitě testni zítra a držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
21.2.12 09:48
Libza píše:
Voda by na test mít vliv neměla ! Je možné, že jsi těhotná hodně krátce :nevim: Zkus za den, dva další testík a uvidíš. Pak se pochlub, jak jsi na tom. Já byla do mimi celá žhavá a testovala se snad hned po sexu :jazyk: Duchy jsem viděla na každým testu. Posílám moje testy…jsou to teda dost nekvalitní fota…ale pro představu, ten s datem 19.1. je den, kdy se měla dostavit MS..

:mrgreen: to je fotodokumentace, no jo, ty těhotenské testy jsou návykové :lol: Voda by toho ducha vyvolat neměla, jde tam spíše o ten čas. 10 minut už je hodně a může se stát, že se ukáže pozitivní výsledek (píšou to v podobném smyslu i v návodu), vyzkoušela bych hned zítra ráno ;) Držím pěsti k dvěma //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
21.2.12 09:49
Trojlístek píše:
Libza píše:
Voda by na test mít vliv neměla ! Je možné, že jsi těhotná hodně krátce :nevim: Zkus za den, dva další testík a uvidíš. Pak se pochlub, jak jsi na tom. Já byla do mimi celá žhavá a testovala se snad hned po sexu :jazyk: Duchy jsem viděla na každým testu. Posílám moje testy…jsou to teda dost nekvalitní fota…ale pro představu, ten s datem 19.1. je den, kdy se měla dostavit MS..
:mrgreen: to je fotodokumentace, no jo, ty těhotenské testy jsou návykové :lol: Voda by toho ducha vyvolat neměla, jde tam spíše o ten čas. 10 minut už je hodně a může se stát, že se ukáže pozitivní výsledek (píšou to v podobném smyslu i v návodu), vyzkoušela bych hned zítra ráno ;) Držím pěsti k dvěma //
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 14:01

Právě, že to není z té kontrolní. Každopádně dám vědět, jak to zítra dopadne.
Libzo: To je teda fotodokumentace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5277
21.2.12 14:09
Anonymní píše:
Právě, že to není z té kontrolní. Každopádně dám vědět, jak to zítra dopadne.
Libzo: To je teda fotodokumentace :mrgreen:

Určo napiš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.12 17:54

Dneska zase duch a bez vody. Uvidíme jak se to vyvine :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Izz
22.2.12 17:59