Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ewus jooo a nejsou to žádný duchové, ale krásné těhu čárečky.. nic se nemusí hledat!!
asi ano
je to krasny byt tehotna,ale hrozne se bojim,melo b se to dle mych vypoctu narodit v prosinci a to moji maly bude 1,5roku,bude to tezky,hlavne mala bude chtit do kocarku a v postylce jeste bude
budu muset sehnat dalsi postylku a jak budu vozit malou?nedovedu si to predstavit
malá bude muset po svých ![]()
v kočárku už to nepůjde.. ale tak pořídíte tu přídavnou plošinku na kočárek a je to.. poveze se a určo se jí to bude líbit
asi neni co dodat,je to jasne,3ti dite na ceste a ja nevim jestli to zvladnu kdyz nejmlatsi je rok
no jasan, tak to už není o čem debatovat.. je tam mimís.. a neboooj, určo to zvládnete!!!
Hlavně žádné stresy a pěkně užívej těhulčení ![]()
mel jste nekdo u holky a u kluka nejaeh rozdili v tehu?ja mam 2holky a u obou stejne,zle,zle a zle:-(a zjistila jsem to az ve 3mesici a ted to vim uz v 1mesici a je mi fajn,jen me boli podbriskem a prsa
Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenosti s těhoteskými testy Life Light (25) ? Díky za odpověď ![]()
@pinkeee85 píše:
Ahoj holky,nemáte někdo zkušenosti s těhoteskými testy Life Light (25) ? Díky za odpověď
Měla jsem od nich jak ovu testy (ukázaly přesně), tak i těhotenské testy. Ty ukázaly poctivě /, těhotná jsem fakt nebyla. Příště už jsem měla jen Mamatest 10. Tak je celkově beru jako dobré.
@pinkeee85 píše:
Ahoj holky,nemáte někdo zkušenosti s těhoteskými testy Life Light (25) ? Díky za odpověď
jsou dobrý, ale pokud chceš „lovit dušíky“, tak je určitě nejlepší Mamatest 10
Ja mela doma jeden posledni. Dnes jsem 12DPO a nebyl ani dusik. Na citlivosti 25 je to ale asi brzo,ze? MS ma dorazit zitra …
Ahoj holky, já jsem 7DPO a chystala jsem se na testování ale jak tak čtu tak musím ještě vydržet ![]()