Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sooník píše:
Ahoj holky, já jsem 7DPO a chystala jsem se na testování ale jak tak čtu tak musím ještě vydržet
někomu se už 8DPO ukáže dušík, ale je to opravdu vyjímečně.. takže myslím, že by tě to zbyteně stresovalo, kdyby bylo bílo.. počkej alespoň na 10DPO ![]()
Držím palce, aby byly //
Jo pokusim se to vydržet
první měsít to nevyšlo tak uvidíme jestli na druhej pokus jo
teď jsem si ohlídala ovulku ta snad…
Me test ukazal ze jsem tehotna tyden pred ms,ted uz mam tyden zbozdeni,ale u me je to jasne ano
Já měla prvního dušíka na Mamatestu 10 odpoledne 9dpo, dřív jsem nezkoušela, ale asi by stejně nic nebylo. Navíc to čekání do MS je pak děsně dlouhý.
Taky preji dobre rano
mate nektera zkusenost s bolenim podbrisku?
@ewus ..neboj, to je naprosto normální.. pokud to nejsou nesnesitelné křeče, nebo nekrvácíš, tak je vše v naprostém pořádku. Roztahuje se děloha a někdo to pociťuje víc, někdo míň
byla jsem na gynde jen jednou a to pred 14ti dny zhruba a to mi rekl ze zadny tehu nevidi,ale samy vime ze tam je:-)ted jdu az 17.4 a urcite uz mimi uvidi
tak se nemuzu dockat
Tak holky ja to samozřejmě nevydržela a dnes testla a je ta dušíček že najde ani vyfotit
co bych taky chtěla 8DPO ale je tam tak uvidím jestli bude sílit ![]()
no tak supeeer, tak potichoučku gratuluju a přeju, ať čárečka krásně sílí.. těšíme se na fotečku ![]()
asi ho zopakuju už zítra
aby mi náhodou něco neuteklo
jak ten testík zasychá tak čárečka mizí…asi je prostě ještě brzo ![]()
@Sooník jj, určo testi, je hezké sledovat, jak čárečka sílí ![]()
večer se pokus vůbec nepít, aby jsi měla ráno co nejvíc koncentrovanou moč.
ja mela desne slabyho ducha 3dny a 4den rano dalnice jako blazen:-)
už se na tu dálnici těším abych to muhla oznámit příteli
nechci zatím dělat planej poplach