Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mno podle testu to tak vypada delala jsem si dnes rano,dalsi test asi za 2dny ze?to by uz melo byt vice videt rikam to dobre? ![]()
já testovala každý den, hrozně mě to bavilo sledovat, jak čárečka sílí
tak to je husty:-)tedle mi taky nabizeli v lekarne ja pouzivam ty papirovy prouzky,zkusim zitra rano dalsi a pak az v pondeli:-)mam 2holky tak snad bude kluk ![]()
@ewus píše:
tak to je husty:-)tedle mi taky nabizeli v lekarne ja pouzivam ty papirovy prouzky,zkusim zitra rano dalsi a pak az v pondeli:-)mam 2holky tak snad bude kluk
Já mám zas dva kluky, tak uvidíme, jestli se povedla holka
. Mám teda tušení na kluka, ale celkově se prostě těším na miminko, ať už to bude to či ono pohlaví.
podle mě je stejně nejlepší Mamatest 10, já měla nakoupené tyhle, tak jsem je chtěla vypotřebovat, ale stejně mi to pak nedalo a koupila si ještě Mamatest a na tom dálnice, jak hrom
a jak to muzes tusit?rika se ze po 7letech se meni krev a tim padem je jine pohlavi,coz by unas mohlo vyjit,kolik je manzelovi?reknu ti na 80proc.co to muze byt
No já měla při obou klukách mladší krev, tak to asi měly být holky, ne?
Každopádně teď je mi 34 a manželovi 38. Tak jak to vychází?
Jinak to beru pocitově, že je to stejné jako u kluků - žádné extra chutě, zato pořád hlad, zadržování vody už od prvního měsíce, problémy se spaním.
@Milli taky bych hrozně chtěla holčičku. Doma máme taky 2 rošťáky, tak by byla fajn culíkatá princeznička ![]()
tak by sevam mela podarit holcicka,protoze Manzelma 3roky starou krev,pred 3ma rokama se mu menila a pokut mate nejmlatsiho syna min.3letyho mela by to byt holka
Tak já jsem taky testovala před MS .. Poslední MS byla 9.3., OVU 22.3.
První test (citlivost 25, tady 10kové nejsou) 2.4. - sněhobílo.
3. a 4. obrat o 180 st. a pěkně viditelný proužek, 5. už solidní dálnice.
Dnes mám termín MS - nedorazila a doufám, že už nedorazí ![]()
@ewus píše:tak by sevam mela podarit holcicka,protoze Manzelma 3roky starou krev,pred 3ma rokama se mu menila a pokut mate nejmlatsiho syna min.3letyho mela by to byt holka
Staršímu bude v květnu 6 a mladšímu v květnu 3. Jak to vychází u nich?
To bych byla ráda, kdyby to zafungovalo
.
tak uvidime no,ale spis mam pocitat ze tehotna jsem,u obou holek mi to ukazalo az ve 2mesici tehu a to jsem mela ms do tech 2mesicu a ted jsem mela ms minuly mesic,ted se nedostavila a test ukazal zrejme ano uz brzo,a neni mozne ze to jeste dostanu a ze test ukazuje takto diky tomu?