Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo v pondělí tam zavolám a objednám se tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
ahoj holky,ja si delala test vcera a byl tam duch,byla jsem stastna a dnes rano jsem zacla krvacet a test negativni,prisla menstruace,alespon opet v terminu,kdyz uz nic jinyho
,no nic musim opet zase pockat na dalsi ovu
,je mi uz 36 a mimi teda strasne chci,sice uz mam 2 deti,jednomu bude letos 18 a dceri je 9,mam asi takovou devitiletku..
,nebo co.....ale touzime s manzelem po mimi
.Navic mam pouze jeden vajecnik,ale to jsem mela jeste pred otehotnenim s nejstarsim synem,vzdy jsem otehotnela hned,ale ted to nejak nejde,asi jsem uz stara
![]()
nemate nekdo podobnou zkusenost?dekuji za pomoc
TAK TO JE MI LITO:-(A JAK DLOUHO SE UZ SNAZITE?TO JE PRESNE ONO KDYZ NA TO ZENA MYSLI,TO TELO TO CITI A NAJUST NEOTEHOTNI,JA SE SNAZILA 8LET OTEHOTNET A NIC,PAK JSEM SE NA TO VYPRDLA ZACALA JSEM BRAT PRASKY,BRALA JSEM JE 8MESICU,PAK SE NA TO Z FIN.DUVODU VYPRDLA A ?PO VYSAZENI JSEM DO 2TYDNU OTEHOTNELA:-)A JSEM TED V 6TT
my teprv asi tak pul roku,ale asi je to opravdu psychickyho puvodu…
,nesmim na to myslet,musim se soustredit na praci a na jiny starosti,ted rekonstrujeme RD,tak se budu soustredit na tu stevbu a ne na mimi,ikdyz je to tezky
,ale dekuji za podporu.To je desny,tolik let se snazit,to bych byla asi uz psycho…strasne vam to preju,fakt
![]()
stres taky dela hodne to je pravda,az na to nebudete myslet tak se to povede,zakon schvalnosti:-)
Ahoj ewus prosimtě v kolikátým týdnu už bylo vidět mimi na ULT?
Zdravím maminky:-) chtěla jsem se zeptat mám 2 dny do MS, jem celá nedočkavá
(sami asi chápete
) cítím, že by to mohlo vyjít. poslední dobou mě trápili od ovulace až do MS pěkně silný PMS. a teď jsem v pohodě nic mě nebolí…myslíte, že i to by mohl být náznak těhotenství? test samozřejmě udělám abych si byla jistá, jen se ptám jestli s tím některá nemáte zkušenosti? díky za odpoveď…P. omouvám se za anonym ale nechci aby to zatim někdo veděl ![]()
Prosím poradte-testuju testem značky TOP BABY TEST…Znáte ho? zkušenosti???
@NOVAJDA20 píše:
Prosím poradte-testuju testem značky TOP BABY TEST…Znáte ho? zkušenosti???
Neznám, nej by byl mamatest!
Čau holky… mám 10DPO… mám testovat nebo nemáám??? včera bylo sněhobílo…
ale jsem nedočkavá…
@Anonymní píše: Čau holky… mám 10DPO… mám testovat nebo nemáám??? včera bylo sněhobílo…ale jsem nedočkavá…
testůůj..já jsem taky testomanka ![]()
Dobrý den můžu se jen zeptat, myslíte že by test z krve byl pozitivní když jsem tam byla 12.2 a posl.sex byl 14.1?byl by to měsíc..popřípadně tet by byl už těh. test 100% pozitivní? moc výám děkuji za jakoukoliv odpověd…
@Anonymní píše: Čau holky… mám 10DPO… mám testovat nebo nemáám??? včera bylo sněhobílo…ale jsem nedočkavá…
já měla ducha 11 DPO
![]()
@NOVAJDA20 pokud byl sex v době ovulace, měl by bejt pozitivní, pokud jsi těhotná.
@Deníííí Dobrá tak já to jdu skusit
.. nebo ještě počkám až se mi bude chtít víc čurat
tak drž pěsti ![]()