Test před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
15.4.12 19:26

jo v pondělí tam zavolám a objednám se tak jsem zvědavá jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
18.4.12 10:26

ahoj holky,ja si delala test vcera a byl tam duch,byla jsem stastna a dnes rano jsem zacla krvacet a test negativni,prisla menstruace,alespon opet v terminu,kdyz uz nic jinyho :evil: ,no nic musim opet zase pockat na dalsi ovu :zed: ,je mi uz 36 a mimi teda strasne chci,sice uz mam 2 deti,jednomu bude letos 18 a dceri je 9,mam asi takovou devitiletku.. :jazyk: ,nebo co.....ale touzime s manzelem po mimi :hug: .Navic mam pouze jeden vajecnik,ale to jsem mela jeste pred otehotnenim s nejstarsim synem,vzdy jsem otehotnela hned,ale ted to nejak nejde,asi jsem uz stara 8) :oops:
nemate nekdo podobnou zkusenost?dekuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewus
18.4.12 12:21

TAK TO JE MI LITO:-(A JAK DLOUHO SE UZ SNAZITE?TO JE PRESNE ONO KDYZ NA TO ZENA MYSLI,TO TELO TO CITI A NAJUST NEOTEHOTNI,JA SE SNAZILA 8LET OTEHOTNET A NIC,PAK JSEM SE NA TO VYPRDLA ZACALA JSEM BRAT PRASKY,BRALA JSEM JE 8MESICU,PAK SE NA TO Z FIN.DUVODU VYPRDLA A ?PO VYSAZENI JSEM DO 2TYDNU OTEHOTNELA:-)A JSEM TED V 6TT

• Citovat
  • Upravit
11794
18.4.12 17:27

my teprv asi tak pul roku,ale asi je to opravdu psychickyho puvodu… 8) ,nesmim na to myslet,musim se soustredit na praci a na jiny starosti,ted rekonstrujeme RD,tak se budu soustredit na tu stevbu a ne na mimi,ikdyz je to tezky :? ,ale dekuji za podporu.To je desny,tolik let se snazit,to bych byla asi uz psycho…strasne vam to preju,fakt :potlesk: :dance: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewus
18.4.12 17:30

stres taky dela hodne to je pravda,az na to nebudete myslet tak se to povede,zakon schvalnosti:-)

• Citovat
  • Upravit
237
20.4.12 20:24

Ahoj ewus prosimtě v kolikátým týdnu už bylo vidět mimi na ULT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 13:24

Zdravím maminky:-) chtěla jsem se zeptat mám 2 dny do MS, jem celá nedočkavá :oops: (sami asi chápete :mrgreen: ) cítím, že by to mohlo vyjít. poslední dobou mě trápili od ovulace až do MS pěkně silný PMS. a teď jsem v pohodě nic mě nebolí…myslíte, že i to by mohl být náznak těhotenství? test samozřejmě udělám abych si byla jistá, jen se ptám jestli s tím některá nemáte zkušenosti? díky za odpoveď…P. omouvám se za anonym ale nechci aby to zatim někdo veděl :)

• Citovat
  • Upravit
149
9.11.12 14:05

Prosím poradte-testuju testem značky TOP BABY TEST…Znáte ho? zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
9.11.12 19:09
@NOVAJDA20 píše:
Prosím poradte-testuju testem značky TOP BABY TEST…Znáte ho? zkušenosti???

:mavam: Neznám, nej by byl mamatest!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 13:14

Čau holky… mám 10DPO… mám testovat nebo nemáám??? včera bylo sněhobílo… :-D ale jsem nedočkavá…

• Citovat
  • Upravit
9950
17.3.13 13:19
@Anonymní píše: Čau holky… mám 10DPO… mám testovat nebo nemáám??? včera bylo sněhobílo… :-D ale jsem nedočkavá…

testůůj..já jsem taky testomanka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.3.13 13:23

Dobrý den můžu se jen zeptat, myslíte že by test z krve byl pozitivní když jsem tam byla 12.2 a posl.sex byl 14.1?byl by to měsíc..popřípadně tet by byl už těh. test 100% pozitivní? moc výám děkuji za jakoukoliv odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.3.13 13:24
@Anonymní píše: Čau holky… mám 10DPO… mám testovat nebo nemáám??? včera bylo sněhobílo… :-D ale jsem nedočkavá…

já měla ducha 11 DPO :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.3.13 13:24

@NOVAJDA20 pokud byl sex v době ovulace, měl by bejt pozitivní, pokud jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 13:25

@Deníííí Dobrá tak já to jdu skusit :-D.. nebo ještě počkám až se mi bude chtít víc čurat :-) tak drž pěsti :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex