Test před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
28.11.14 18:36

Ahoj, co myslite, jde o tehotenstvi? Menses mam dostat az za 4 dny, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.11.14 18:37

Hezká čárka. A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
28.11.14 18:39

@Sandii Pěkný, testuj obden, měla by sílit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.11.14 18:41

Právě že těhotně asi… furt se mi chce brečet, mám trochu tlak v podbřišku a bolí mě prsa (ale nevím, zda to není vsugerované). No, akorát to případné těhotenství není úplně plánované. Asi jsem teď trochu v šoku. Nemůže to být falešně pozitivní? Četla jsem, že GS mama testy nebývají úplně spolehlivé a bývají dost často pozitivní, i když žena těhotná není. Nemůže to být třeba očekávanou menstruací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.11.14 18:43

@Sandii samozřejmě ze může. Udělej si ho znovu. Ale pokud jsi mela nechráněný styk, tak proč to překvapení? Menstruace druhou čárku nedělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.11.14 18:47

Ono to není žádná katastrofa, vlastně bych se ani nezlobila, akorát teď moc nevím, co dělat, přítel je v zahraničí… A nechávala jsem to na něm a asi nějak nestihl včas vyklouznout, no… Přiznám se, že jsem si včera a dnes dělala další tři testy, ještě jeden papírový GS mama a pak Life Light a na všech byla cca podobná čárečka. Ona ještě po těch pěti minutách malinko zesílila, v limitu byla míň viditelná, ale byla tam, asi po minutě až dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.11.14 18:49

No tak to je dost pravděpodobně těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.11.14 18:54

To, že nestihl vyklouznout nevím, to mě spíš napadá, že se mohlo stát. Nejsem si toho vědoma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.11.14 20:05

@Sandii pokud to byl nechráněný styk, tak je možný vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.11.14 20:14

No, asi počkám, zda se do úterka nedostaví menses a pak se teda objednám na gyndu. Akorát vůbec nevím, jak to do toho úterka vydržím. Navíc jsem ted byla na vinné akci a dost jsem se opila. Jak moc to mohlo ovlivnit případný plod, pokud jsem vážně těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.11.14 20:35

@Sandii já když ještě nevěděla, že jsem těhule, jsem byla skoro celý týden v lihu a pila jsem citruse, zemřela mi maminka a nesla jsem to těžce, no a potom týdnu jsem zjistila, že jsem těhotná… teď jsem 26tt a malá v bříšku je dle všech testů v pořádku… tak bych se té vinné akce tolik nebála… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.14 21:24

Ja nechapu, ze se ptas, snad to vidis jasne ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 21:26

@Sandii Ja nechapu, ze se ptas, snad to vidis jasne ne?

• Citovat
  • Upravit
210
28.11.14 21:27

Protože s tím vůbec nemám zkušenosti, navíc se mi ještě nezpozdila mentruace, tak proto jsem se ptala, zda nemáte zkušenosti s falešně pozitivníma testama. Navíc, jak jsem už psala, četla jsem, že GS mama testy bývají často pozitivní, tzv. duchové. Jenže nevím, co je přesně duch a tak. Tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
28.11.14 21:29

@Sandii No, asi chces slyset, ze je pozitivni.. no a dle meho nazoru tedy je!:) tuplem par dni pred MS… tak hlavne at to tak v dobrem pokracuje dal, mamko :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí