Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michel70 píše:
Drzim pesti..spis si kup mamatest nejsou drahe ja kupovala za 50kc no u kazde je to jine ale den pred ms nebo den po meskani uz bys tam mela neco mit
Já jsem šla v pátek do města a šla jsem okolo lékarny dr.max,slečně jsme řekla že bych chtěla těhotenský test a dala mi ten jejich, vůbec se mě neptala jaký chci že mají více těch testů. Na svých stránkach u něho mají psané je schopen detekovat těhotenství již 1. den po vynechání menstruace tak si myslím že na tenhle test je asi moc brzo.
Mamatest maji vsude :-:-)zkus testnout den pred ms a pak den po vynechani to uz by ti tam melo neco ukazat
dej vedet jak si dopadla. preju at tam najdes dve a je vse ok ![]()
@Michel70 píše:
Mamatest maji vsude :-:-)zkus testnout den pred ms a pak den po vynechani to uz by ti tam melo neco ukazatdej vedet jak si dopadla. preju at tam najdes dve a je vse ok
V pátek jsem slabě krvácela, že jsem to měla jenom na toaleťáku po utření, včera zas jenom špinení a dneska mám zas krvácení. Mám nějaké těhotenské příznaky ale kámoška mi říkala že se ji to zdá moc brzo na těhotenské příznaky, že ona je měla 14 dní po ovu. Že jsem si je vsugerovala že chci bý těhotná. Tak nevím. Ten test si určitě koupím.
14dni po ovu podle me uz priznaky mit muzes
ja zacla spinit v pondeli v patek se mi to rozjelo a dnes uz skoro nic nikdy jsem to nemela. kdy mas termin ms?
@destovakapka Objevují se tu dva názory. Že Mamatesty už nejsou co bývaly, že dělají falešné duchy. A druhý, že Dr. Max test jsou převlečené Mamatesty a fungují skvěle.
Já mohu potvrdit jen tu funkčnost Dr.max, takže podle mě jsi neprohloupila. Nejde o datum menstruace, ale o to, kdy jsi otěhotněla. Někdo má menstruaci hodně blézko k ovulaci, tam má smysl testovat až po vynechání. Ale někdo to má třeba s rozestupem 16 dní, takže klidně může spolehlivě testovat už před vynecháním. Zkus to zase za dva dny, nebo až v době té ms. Možné je zatím vše. I když si myslím, že na tomhle testu už bys ducha měla. ![]()
@Michel70 píše:
14dni po ovu podle me uz priznaky mit muzesja zacla spinit v pondeli v patek se mi to rozjelo a dnes uz skoro nic nikdy jsem to nemela. kdy mas termin ms?
Termín MS mám 14.10.
@Litta píše:
@destovakapka Objevují se tu dva názory. Že Mamatesty už nejsou co bývaly, že dělají falešné duchy. A druhý, že Dr. Max test jsou převlečené Mamatesty a fungují skvěle.Já mohu potvrdit jen tu funkčnost Dr.max, takže podle mě jsi neprohloupila. Nejde o datum menstruace, ale o to, kdy jsi otěhotněla. Někdo má menstruaci hodně blézko k ovulaci, tam má smysl testovat až po vynechání. Ale někdo to má třeba s rozestupem 16 dní, takže klidně může spolehlivě testovat už před vynecháním. Zkus to zase za dva dny, nebo až v době té ms. Možné je zatím vše. I když si myslím, že na tomhle testu už bys ducha měla.
Já jsem si koupila tyhle testy Dr.max
Příspěvek upraven 11.10.15 v 17:56
Ja byla z mamatestem spokojena
dnes uz je tech testu tolik ze si muze kazda vybrat co ji vyhovuje
uvidis kazdy test ma pro a proti. drzim pesti
@Michel70 píše:
Tak zalezi kdy jsi mela ovu
Já ovulku nepoznám ale nainstalovala jsem si do mobilu aplikaci a podle ní měla být 30.9.
@destovakapka píše:
Já ovulku nepoznám ale nainstalovala jsem si do mobilu aplikaci a podle ní měla být 30.9.
Aplikace jsou k ničemu.
Jak máš dlouhé cykly? Ovulace bývá někdy mezi 10 až 16 dny PŘED menstruací. Individuálně je tam celkem velké rozpětí.
@Litta píše:
Aplikace jsou k ničemu.Jak máš dlouhé cykly? Ovulace bývá někdy mezi 10 až 16 dny PŘED menstruací. Individuálně je tam celkem velké rozpětí.
27 dní mám dlouhé cykly
@destovakapka Takže spíš krátké. Tak to počkej opravdu do termínu ms. ![]()
Ja jsem od pondelka zacla spinit v patek ms a vcera konec ale konec byl takovy ze pres den krvaceni a na vecer jen na toaletaku ruzovo. a ms byla slabsi.jsem z toho vyrizena. miminko moc chceme
a nikdy jsem to takhke nemela