Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak jak jsi na tom? Ja nic… Ms dorazila a mam k tomu virozu…
Takže to nechám ted byt a někdy se snad povede…)
@Fatelin píše:
@Michel70 tak jsem ted odpo testla ten wondfo biotech a ovu test, v úterý ma dojit ms
Ahojky s manželem se snažíme o mimi už rok a skoro dva měsíce, o prázninách mě byla zjíštěna štítná žlaza zánět a musím brát léky. Měla jsem vyšší hodnotu hraničně ted uz se srovnává. Měla jsem menzes hodně nepravidelnou pořád, ted dokonce i několik měsícu že týden byla a týden nebyla. A ted ji už skoro 32den nemám, v neděli jsem si dělala test, ale odpoledne a byl negativní. Ztaím nemám odvahu na další. Může vadit že byl odpoledne dělaný? Už asi 14dní špatně spím a mám pořád hlad, nebo když něco sním je mi tak divně a mám i takové trošku bolesti jak kdyby měla přijít MS ale pořád nic.
@Fatelin jeee to me mrzi
holky uz by se na nas mohlo usmat stesti
Ahojky, mohla bych se přidat?
Dnes jsem 10 DPO, 4 dny před MS. Mám takové divné pocity, ale možná se pletu, proto jsem si dneska dělala test, ale byl negativní. Poslední 3 dny je mi zle od žaludku a myslím si, že mám i lepší čich, když zmačknu bradavku, vyteče z ní několik kapiček průhledné tekutiny. Snad si to nenamlouvám. Test byl dneska ale negativní. Myslíte, že je na test ještě čas? Nebo těhotná nejsem? O miminko se snažíme víc jak rok. Chodím i do Caru, ale… BT jsem tento cyklus neměřila, začala jsem teprve před týdnem, drží se +- 37,2, ale beru Utrogestan a nejsem si jistá, jestli on nemůže nějak teplotu ovlivňovat.
@Prostějov utrogestan si myslim ze urcite ti teploru neudrzuje na proc jsi ho brala? zkus testik tak za dva dny nejlepe kdyz ms meska. drzim pestiv ![]()
Já jsem měla rozházený cyklus. Doktor mi řekl, že je větší šance otěhotnět, pokud ho beru. Tak ho prostě beru. Sama nevím proč. Zkusím testnout, ale až po MS, ta by měla dorazit v sobotu, tak uvidíme. Díky. ![]()
Ahoj, je jeětě nějaká šance? dnes 24 dc, ráno jsem si dělala test a byl negativní, můžu ještě najít //? Anebo už by tam byl dušík? ms bych měla dostat okolo 30 dc.
@Jana.49 Cetlas pribalovy letak k tomu testu?… pockej na ms, kdyz neprijde, tak si dalsi rano udelej test… kdyz bude ms dal meskat, udelej za dva dny dalsi atd… kdyz by ms dva tydny nedorazila a test byl negativni, objednej se na gynekologii… hodne stesti
Tak měškat asi budu, ale z důvodu že u mě neproběhla ovulace. dnes jsem volala na výsledky a prý neovuluji
oplakala jsem to