Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@destovakapka drzim pesti at mac na testiku dve carky
a jestli budes chtit pisni jak si dopadla
ja tomz ted necham uplne volny prubeh ![]()
@Michel70 Vypadá to asi že to dostanu, od pátka se mi střídá lehké krvacení ze špiněním.
@destovakapka. jeee snad to prestane a budes tehu:-)ja mela ted to same asi zacnu pit kontryhel je dobrej
snad uz se nam zadari a budem maminy ![]()
@destovakapka tak co uz mas neco na testiku
pozitivni zpravicku chci slyset
@Michel70 píše:
@destovakapka tak co uz mas neco na testikupozitivni zpravicku chci slyset
test negativní a MS přišla, do toho jsem nachlazená, rýmu mám, je mi pořád zima, se nemůžu ani zahřát snad se to nezmění v chřipku, jak jsi na tom ty?
@destovakapka ja test vcera a
nic snad uz se dockame. kez by. ja doma rekla ze zadny pocitani zadny reseni a mysleni a milovat se budem obden. snad uz budem maminy
brzy se uzdrav
z
@Michel70 píše:
@destovakapka ja test vcera anic snad uz se dockame. kez by. ja doma rekla ze zadny pocitani zadny reseni a mysleni a milovat se budem obden. snad uz budem maminy
brzy se uzdrav
z
Ahoj, prosím Tě když jsis kupovala těhotenstký test tak jsi řekla že chces GS MAMATEST nebo MAMATEST? Já jsem dneska byla v jiné lékarně řekla jsem že chci MAMATEST a paní mi dala Verto 10.Jsem myslela že mamatest má nový obal a až doma jsem zístila že to je vlastně jiný těhotenstký test než GS MAMATEST.
@destovakapka Tak tohle je přesně ten zmetek, co prodali mně.
Tak ho hlavně odečítej podle návodu a pak ho vyhoď a zakaž si na něj koukat po limitu. Duši po limitu v tomhle případě neznamenají nic.
@destovakapka ja mam GS mamatest ruzova krabicka
byla jsem snim spokojena a falesne duchy mi nedal nikdy
@Michel70 to se mas, me mamatest udelal pokaždy ducha a nic :/ na jine značce bylo bílo…//
@Fatelin me opravdu nic. kdyz jsem poprve otehotnela bouzel kratce ukazala se mi slaba den pred ms. ted kdyz jsem:-( testovala nic snehobilo.dam sem fotku. ono ty testy jsou zvlastni nekomu.udal ducha i benu test:-(
Ahoj holky, MS čekám na přelomu dněška zítřka, dnes jsem si dělala test jedna čára silná a druhá slabší duch ale je tam vidět, myslíte že to vypadá dobře? Mám Mamatest a druhou čáru jsem ještě nikdy neviděla ani slabě ![]()
@Michel70 tak jsem ted odpo testla ten wondfo biotech a ovu test, v úterý ma dojit ms
Ja jsem 1 den pred menstruaci a mam tam ducha a vcera jsem si delala taky jeden a ataky tam byl duch takze asi jsem tehotna