Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, tak mam (ne)očekavanou menstruaci dostat 1.března, nechcete si semnou krátit čas?nejraději bych už testila ted, ale vim že to nema smysl
tak pište at na to nemyslíme
![]()
Já budu testovat nejdřív 8.3. to budu mít už 5. den zpoždění. Do té doby si prohlížím různé dupačky, látkové plenky, hračky, hrající i nehrající kolotoče nad postýlku, přemýšlím nad tím jak vyzdobit pokojíček a jakou zvolit barvu postýlky. Je to velké dilema. Zelená postýlka se mi dost líbí ale může se to barevně tlouci spovlečením a dalšíma pičičárničkama v pokojíčku. Bílá mi zase přijde hrozně sterilní až nemocniční barva.
Nějaký těhotenství netěhotenství na tom není co řešit - buď to vyšlo nebo ne, ale barva postýlky to je skutečný oříšek! ![]()
jé ty máš fajný pohled na tohle to je super , doufám že si mě tím nakazila, tak ja se už budu snažit skoro 4 roky , takže to už je teror a co myslíš vnitřně? jo? nebo ne?protože ja si snad i vsugeruju příznaky!
![]()
j8 si příznaky vsugerovala první měsíc tak, že jsem měla i ranní nevolnosti a menstruace měla zpoždění 15 dní a přišla snad jen díky vyvolávačce. Cítila jsem se tak strašně těhotně že mi gynekolog musel ukázat na sonu že tam fakt nic není - 20 bílých testů mě prostě nepřesvědčilo.
Takže já na to prostě myslet vážně nesmím. Zcela teoreticky by to tentokrát vyjít mohlo ale moc tomu nevěřím - myslím že bylo blbé načasování. BT jde pořád nahoru ale to je logický když při ms klesá - kdyby teď nešla nahoru a pak klesala tak bych byla podchlazená
Každopádně se mi zdají sny, že těhotná nejsem ale na 100% jsem si jistá že brzy budu - je to zvláštní. Nevím jak si to mám vyložit. Podle těch snů mám být těhotná až příští měsíc - tak uvidíme.
Jestli se snažíš 4 roky tak tě nesmírně obdivuju. Já bych adoptovala už po dvou třech letech snažení.
Ale jestli to přijít má tak to prostě přijde. ![]()
jo ja mam ale jednoho prcka, který ma skoro 7 a adopci by mi asi nedovolili, jsme ještě hodně mladí nejsem vdaná a mam jenom dvou pokojový byt.ale do budoucna to je realná představa, jenže mě každý měsíc gynekolog uklidnuje že ted už to klapnout musí haha, Ale docela mě uklidnuje to že jsem měla anouvulační cykly a ted první měsíc jsem měla clostik a ovulka byla mam to potvrzené, tak uvidíme no.
![]()
No vida! Bez ovulace to nejde - teď už je to reálné tak držím palečky. ![]()
ahoj, já bych testovala prvního jak divá, ale myslím, že to na 99 procent do té doby dostanu, no uvidíme…
Naked píše:
ahoj, já bych testovala prvního jak divá, ale myslím, že to na 99 procent do té doby dostanu, no uvidíme…
ahoj, tak musíme aspon doufat že ta mrcha nepříjde!
![]()
Ahojda:-) Ja chtela taky testovat prvniho brezna a nevydrzela to a mam test pozitivni:-D po deviti mesicich snazeni;-)ono to holky klapne;-)
Ahojda:-) Ja chtela taky testovat prvniho brezna a nevydrzela to a mam test pozitivni:-D po deviti mesicich snazeni;-)ono to holky klapne;-)
Sandra752 píše:
No páni! velká gratulace!!!
Kolik dní po ovu jsi měla ten test pozitivní?
Sandra752 píše:
ahoj, mě to taky zajímá, kolik dni si po ovulaci?a blahopřeju! ![]()