Testování 1.března - přidejte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
26.2.12 22:05

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12049.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12049.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.2.12 22:09

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11633.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11633.gif
POSÍLÁM MIMINKA :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.2.12 13:38

kalomi: Díky. A kdy dorazí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
27.2.12 15:06

Ahoj holky, já testovala už koncem minulého týdne a dneska zas. Ve čt mi měla přijít MS po 28 dnech,ale většinou mám tak po 29-31 dnech, víc ne (alespoň pokud kouknu do loňského diářku). Dnes už je to 32 a jen jedna /. V polední pauze jsem to už nevydržela, protože mě nezvykle bolí prsa už od druhé půlky cyklu. Četla jsem různé diskuse ohledně čárek a musím říct, že mě to dost zmátlo. Myslela jsem si, že testování je 100%, ale podle některých diskusí alespoň v začátcích to tak nevypadalo.Někde dokonce potvrdil až Mudr :roll: Rozhodla jsem se, že budu čekat a buď přijde MS do pátku nebo testnu znovu. 5 dní sem nebo tam…nechtěla bych, aby se můj život točil jen kolem kalendáře, ikdyž to tak momentálně je. Ach jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.2.12 17:44

Ahojte holky, můžu se taky přidat? (ne)čekám ms 1.3. opět mám tenhle měsíc pocit, že by to mohlo vyjít, ale dnes jsem bl..c nevydržela a testla z odpolední moči a nic :( příští testík zkusím až opravdu 1.3. jednočárkových testů jsem už viděla dost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.2.12 18:15
Lucienda1 píše:
Ahojte holky, můžu se taky přidat? (ne)čekám ms 1.3. opět mám tenhle měsíc pocit, že by to mohlo vyjít, ale dnes jsem bl..c nevydržela a testla z odpolední moči a nic :( příští testík zkusím až opravdu 1.3. jednočárkových testů jsem už viděla dost :cert:

ahojte všichni, tak ja taky blbec dneska ráno testla a co myslíte? :zed: nic, samosebou! jsem 10dpo,a přitom vím, že mi to ani u jednoho těhotenství(2)neukazalo dříve jak po 14 dnech meškani.No jo ale to bych jinak nebyla jááá. :lol:
lynette: doufám, že co nejdřív ;) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.2.12 18:21

kalomi: Já to taky testla dneska a to jsem 9. den po ovulaci a navíc jsem testovala odpoledne :oops: Přece nebudu čekat 6 dní na to až to dostanu - to bych si tento měsíc vůbec nezatestovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.2.12 18:22

Kalomi já jsem taky 10DPO a ještě já v*l testovala z odpolední, samozřejmě bílo jako vždy, takže ještě není nic ztraceno??dala jsi mi docela naději :palec: tentokrát jsem si říkala, že si už nebudu vsugerovávat veškeré příznaky a testnu až v den vynehané ms a opět jsem to nevydržela :cert: a opět jsem z toho v .....omlouvám se, nějak to na mě padlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.2.12 18:32

sakra at už je aspon 3tího března at vim na čem sem, bud bude mrcha ms nebo nebude a to pak pádim k dr na krevní testy, páč musím hned od začatku brát utrogestan, jsem totiž rizikáč :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
27.2.12 21:39

Ahoj holky :) taky mě čeká testování, tak držim všem palečky na // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
27.2.12 21:44
Sandra752 píše:
Ahojda:-) Ja chtela taky testovat prvniho brezna a nevydrzela to a mam test pozitivni:-D po deviti mesicich snazeni;-)ono to holky klapne;-)

Veliká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
27.2.12 21:45
kalomi píše:
sakra at už je aspon 3tího března at vim na čem sem, bud bude mrcha ms nebo nebude a to pak pádim k dr na krevní testy, páč musím hned od začatku brát utrogestan, jsem totiž rizikáč :( :,(

Jsme na tom stejně :) jestli mi vyjdou // tak taky letim pro utrogestan, proč jsi riziková? jestli to není tajný..my v 9tt zamlklinka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
28.2.12 10:14
kalomi píše:
přitom vím, že mi to ani u jednoho těhotenství(2)neukazalo dříve jak po 14 dnech meškani

Opravdu?? Na většině testů píšou, že už po 7-10 dnech se to ví na 99%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
28.2.12 10:16

Ahoj…holky já to měla dostat dnes, testovala už včera… a mám //
Sice to není 1. března, ale správně jsem tak asi počkat měla .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65736
28.2.12 10:19

Ahojík holky…
tak mě to čeká.....jse po KETU a strašně se bojím.......
těm co našly // moc moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital