Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já doufám, že zítra přijde jak má a nebudu mít zase zbytečné zpoždění.
tak sem to dostala, mrcha jedna nechala mě teda pěkně se vykoupat v naději!!!
![]()
Sláva!!! Tak ms dorazila přesně jak měla!
Všechno funguje jak má ![]()
Kalomi: Buď ráda. Mně se posledně ms dostavila až 15. den zpoždění a to ještě jen kvůli vyvolávačce. Buď ráda že ms se ti zpodila jen o dva dny a že se za pár dní zase můžeš snažit ![]()
Holky, nebudem smutný. Ja to taky dostanu zítra max pozítří. a můžeme začít nové kolo. Třeba to výjde. Držím pěstičky.
fifinkaa: Přesně tak! Já si říkám že radši si počkám půl roku, rok dva a budu mít zdravé dítě než ho mít hned a nemocné. Prioritou číslo jedna je aby bylo zdravé a jestli nemůžu mít zdravé dítě hned tak si na něj prostě pár měsíců počkám.
Lynette: no to určitě. Hlavně ať je v pořádku. Dostala jsem to teď. O dva dny dřív. To je z nervů. Takže můžem začít nový měsíc. ![]()
no jo ale ja už čekám skoro 4 roky po všech vitamínech čajích lécích mi doktor řekl že tento měsíc už to musí vyjít aono zase nic!!!
![]()
kalomi: tak to nemůžu srovnávat. Já teprve 2 měsíce. Zkusila si nějaký ten gel? Holky ho hodně vychvalují. Neboj se, výjde to.
kalomi: Já mám pocit že si to kazíš tím jak se na to moc upínáš. Zkus se věnovat něčemu jinýmu aby na myšlenky na dítě nebyl čas, přestaň sledovat kalendář a ono to půjde. Vymaluj sama celý byt, vygruntuj a upleť tři svetry během následujcího měsíce a ms už nepřijde. ![]()
Lynette píše:
kalomi: Já mám pocit že si to kazíš tím jak se na to moc upínáš. Zkus se věnovat něčemu jinýmu aby na myšlenky na dítě nebyl čas, přestaň sledovat kalendář a ono to půjde. Vymaluj sama celý byt, vygruntuj a upleť tři svetry během následujcího měsíce a ms už nepřijde.
to je fajn ale ono to umě neplatí, máme nový byt takže malovala sem uklizela sem vyklizela sem, stěhovala sem a zase budu všechno zitra urovnavat podle svého a k tomu chodím do práce, dělám se synem ukoly mam toho hodně , ale přesto večer si lehnu a myslím na to.nevim to snad přejde v létě.
![]()
Mně pomohlo myslet na dítě a né na těhotenství nebo početí. Já přemýšlím kde bude postýlka a jaký pohádky budu číst na dobrou noc a co všechno budeme spolu dělat až mu/jí bude 5, 10, 15 let a přemýšlím si nad tím jak to oznámíme rodině a jaký dort udělám až bude broučkovi 1 rok a tak. Pomohlo mi to hodně! ![]()
Holky..tak my taky nic…sněhobílo…
a kdy další pokus????nevím ![]()
Na Matese sjem čekala 3 roky.....a ted zase nejde sourozeneček…už jsme krapet vyčerpaná
ahoj holky tak tu máme další měsíc, tak co jak ste dopadli tentokrát? ![]()