Testování 1.března - přidejte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
28.2.12 10:22
scai píše:
Ahoj…holky já to měla dostat dnes, testovala už včera… a mám //
Sice to není 1. března, ale správně jsem tak asi počkat měla .-)

Gratulace největšííííí :potlesk: :palec: přeji ať je vše jak má a za 9.měsíců v náručí zdravé mimi ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
28.2.12 10:50

dík a přeji totéž ostatním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
28.2.12 10:51
Petra Z píše:
Ahojík holky…
tak mě to čeká.....jse po KETU a strašně se bojím.......
těm co našly // moc moc gratuluju :kytka:

a kdys na tom byla a kdy budeš testovat?
Ty nervy jsem nikdy nezažila, ale úplně si to dokážu představit a musí to být děsné .-(
Držím moc palce!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
28.2.12 11:51

Scai…byla jsme 20.2. a díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
28.2.12 12:13

já testovala dneska 10. den po ovu a zase nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.2.12 12:16
fifinkaa píše:
já testovala dneska 10. den po ovu a zase nic :(

Fifinko, myslím, že je ještě brzy..měla bys testovat tak týden po očekávané menstruaci, držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
28.2.12 12:20

já vím, říkám si to pořád!Ale ty nervy, tak strašně si přeju vidět tam toho ducha. 8o až mám oči vykoukaný. testy mám citlivost 10, tak sem si říkala, že by to mohlo konečně vyjít :zed: a co ty? testuješ? a nebo už k jám přiletí čáp???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.2.12 12:33

Fifinka: Já vím, všichni si to tady přejeme a ty nervy jsou šílený..já kdybych mohla, tak nad tim testem čaruju abych tam viděla tu dálnici :D ale neboj, oni tam ty dvě potvůrky budou ;) my taky testujeme, ale jestli tam bude bublinka, tak tam bude asi nejdříve koncem týdne, teprve dnes jsem to měla dostat a nedostala, tak doufáme :) Hlavně, že je nás víc co testujeme a můžeme si krátit čas spolu :) hlavně mysli na něco hezkýho a nenervuj se moc..Vždycky to přijde, když to nejmíň čekáš :mavam: držim palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
28.2.12 12:39

já vím, všichni jsou na tom stejně. Ale to se nedá nečekat a nenervovat se. Každej tam tu druhou čárečku prostě vidět chce. Tak to přeji hodně moc štěstíčka.Pak určitě napiš jestli se druhá čarečka objevila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
28.2.12 12:41

taky jsem 10 DPO a samozřejmě že jsem se musela testnot. jak jinak že? žensky jsme…ale žádná tam nebyla ani duch :,( testování jsem si zakázala!!! držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
28.2.12 12:43

ahooj, třeba tam příště dvě budou!!! taky jsem 10 DPO. samozřejmě sem se taky musela testnout. ale nic zase nic. :( už mě z toho hrabe! chci dvě čárky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
28.2.12 13:21
Petra Z píše:
Scai…byla jsme 20.2. a díky :kytka:

aha, tak to je ještě brzo…

Já mám test citlivost 10. Dostat jsem to měla dnes, test jsem si dělal už včera a né ani s ranní moči a čárka tam byla, i když slabá! Takže určitě se dá testovat dřív a v době MS…já bych teda týden po ní nevydržela čekat… ty testy to fakt ukážou dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.2.12 14:55
Jáju píše:
kalomi píše:
sakra at už je aspon 3tího března at vim na čem sem, bud bude mrcha ms nebo nebude a to pak pádim k dr na krevní testy, páč musím hned od začatku brát utrogestan, jsem totiž rizikáč :( :,(
Jsme na tom stejně :) jestli mi vyjdou // tak taky letim pro utrogestan, proč jsi riziková? jestli to není tajný..my v 9tt zamlklinka :(

ahoj já měla taky v 8tt zamlklé těhu a snažení bylo po třech letech, ted to budou za 3 měsíce už 4 roky co se snažíme tyjo to utíká.šílené, no a k těm testum, u prvního sem testovala v den očekavané menstruace a nebylo nic pak jsem šla na gyndu a byla jsem 5tt a tak jsem doma testla a kazala se slabě druhá čárka a u druhého jsem testovala po týdnu od meškane menstruace a nebylo nic tak jsem šla na gynekologii že určitě tehu nejsem a doktor se smál a ukazoval mi utz a byla sem 6tt, takže nevim asi mi to pozdě produkuje hcg nebo mam divnej močák :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.2.12 17:23

holky vyznate se někdo v bazalních teplotách?ja měla totiž teploty 36,6 5 dní, pak 36,7 a dneska 36,8 a jsem dneska 11 den po oplodnění.co myslíte?neměla by už klesat? :think: nebo už se moc kontroluju :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
28.2.12 17:25

Nemusí. můž krásně stoupat výš a výš a najednou mrcha přijde a pak klesá. Prakticky do vynechání menstruace nepoznáš jestli těhu jsi nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí