Testování 1.března - přidejte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
28.2.12 18:08
Lynette píše:
Nemusí. můž krásně stoupat výš a výš a najednou mrcha přijde a pak klesá. Prakticky do vynechání menstruace nepoznáš jestli těhu jsi nebo ne.
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.2.12 19:16

NĚCO NA POBAVENÍ:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
28.2.12 19:54

je to hloupé já vím, ale nemám už ráda falešné naděje. Lepší je být smířená i s variantou že to nevyšlo než pak brečet nad vložkou a být celý den mrzutá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
28.2.12 19:56

holky mě dnes teplota už klesla, nějak jsem ponala včera že to nevyšlo, tak jsem si pobrečela a dnes u je líp, ale toho šutru na duši se né a né zbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
28.2.12 20:29

lucienda: Na teplotu kašli. Já se koukala na spoustu grafů bazálních teplot těhotných a netěhotných a ta teplota může furt hezky stoupat a pak to dostanou nebo jim kolísá a stejně mají pozitivní těhu test. Teplotu řeš do ovulace a pak už tam nic nevykoumáš. Postě počkej až se ti ms zpozdí jeden den a udělej si test a ten ti dá jasnou odpověď. Do té doby si buď dáváš falešnou naději nebo jsi zbytečně zklamaná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
28.2.12 21:03

Já bych té teplotě věřila. Mě před MS vždy klesla (den před ní) a když jsem byla těhu, tak neklesla nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
28.2.12 21:34
Lynette píše:
lucienda: Na teplotu kašli. Já se koukala na spoustu grafů bazálních teplot těhotných a netěhotných a ta teplota může furt hezky stoupat a pak to dostanou nebo jim kolísá a stejně mají pozitivní těhu test. Teplotu řeš do ovulace a pak už tam nic nevykoumáš. Postě počkej až se ti ms zpozdí jeden den a udělej si test a ten ti dá jasnou odpověď. Do té doby si buď dáváš falešnou naději nebo jsi zbytečně zklamaná. :kytka:

dík :hug: naděje si nedělám i se nevzdávám, spíš očekávám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.2.12 21:48
Lucienda1 píše:
Lynette píše:
lucienda: Na teplotu kašli. Já se koukala na spoustu grafů bazálních teplot těhotných a netěhotných a ta teplota může furt hezky stoupat a pak to dostanou nebo jim kolísá a stejně mají pozitivní těhu test. Teplotu řeš do ovulace a pak už tam nic nevykoumáš. Postě počkej až se ti ms zpozdí jeden den a udělej si test a ten ti dá jasnou odpověď. Do té doby si buď dáváš falešnou naději nebo jsi zbytečně zklamaná. :kytka:
dík :hug: naděje si nedělám i se nevzdávám, spíš očekávám :palec:

očekáváme očekávame můj chlap mě sere, říka že jsem jiná že jsem těhotná takže jestli to dostanu tak budu brečet ještě týden určitě, :pocitac: jinak před menstruaci jsem vždycky týden už nafouklá a ted nic a sex musí být maximálně co druhý den aja už ho nechci týden dokonce i pusa od mýho chlapa mi vadí, tak jsem zvědavá co se z toho vyklube! :twisted: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.2.12 21:48

hlavně že na to nejsme sami ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
28.2.12 21:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvitko82
29.2.12 11:35

Ahojky holky,ráda bych se k Vám přidala a taky bych chtěla znát váš názor :roll: Na ET jsem bala 16.2., tt si mám dělat 1.3.tedy zítra, jako mnoho z nás jsem to ale nevydržela a udělala jsem si testy už 10., 11. a dnes tedy 13. den. Jsou všechny pozitivní :) , ale mám pocit, že se něak nezesilujou :( . Co vy na to? Na krev vůbec jít nemám, můj Dr. mi řekl, že test udělá stejnou službu :?: a následně pak za 14 dní UZ.

• Citovat
  • Upravit
kvitko82
29.2.12 11:42

test

Ahojky holky,ráda bych se k Vám přidala a taky bych chtěla znát váš názor :roll: Na ET jsem bala 16.2., tt si mám dělat 1.3.tedy zítra, jako mnoho z nás jsem to ale nevydržela a udělala jsem si testy už 10., 11. a dnes tedy 13. den. Jsou všechny pozitivní :) , ale mám pocit, že se něak nezesilujou :( . Co vy na to? Na krev vůbec jít nemám, můj Dr. mi řekl, že test udělá stejnou službu :?: a následně pak za 14 dní UZ.

• Citovat
  • Upravit
kvitko82
29.2.12 11:47

chtěla jsem vám tady vložit i fotku, ale něak mi to nejde, poraďíte?

• Citovat
  • Upravit
2640
29.2.12 12:42

Já věřím že můžeš být těhu! Když už sis měla dělat test zítra, tak to by odpovídalo.
Zase já nevím přesně, ale mám pcoit, že holky po umělku psaly, že test může být pozitivní i vlivem léků…nevím…
Ale jslti si dnes měla čárku a máš testovat zítra, tak bych to už viděla na těhu :-)
Jinak na sobě něco cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvitko82
29.2.12 12:54

Díky za odpověď. A něco málo cítím, bolí mě prsa, to začalo silněji včera večer a ráno to bylo taky dost, ale teď zase normálka jak před MS. Břicho mě pobolívá dalo by se říct pořád, je to hrozně neurčité. Říkám si jestli to stejně ještě není na něaké extra příznaky brzo? Musím čekat co :|

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex