Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem z toho jelen!! Dneska jsem se zaregistrovala na tom women.zone a udělala si graf, ale myslela jsem si, že ovulaci mám jindy. podle grafu. mě ukázali úplně jiný pldný dny, než podle testu. Čemu byste věřili???
myslela jsem že mám ovulku 17.2 a podle grafu až někdy mnohem později ![]()
Lynette: fakt? někdy jsem četla že se taky můžou seknout . jsem z toho jelen ![]()
Kvítko…myslím,že ti můžu gratulovat ![]()
a fotka????nad příspěvkem přidat fotky a je to ![]()
fifinko já bych podle grafu taky ovulku viděla jak ten graf. Ale zase divné, když ti vyšel ten test…tak nevím…
No prostě příště tulení se prodlouží o 5 dní, ale nevím, jestli bude můj chlap nadšenej ![]()
My jsme spolu minulý měsíc sexovali jen jednou a je to tu ![]()
Ono je možná lepší míň a pak je těch spermií víc ![]()
Ale zase když to máš tak dlouhé možné období, to pak chce rozložit na víc dnů a tak ob den nebo od dva dny? ![]()
scai: tak to velka gratulace! takový štestí nemám. Taky to zaléží na kvalitě spermii
a to právě ještě nevím, jestli nemá nějaký zmetky! ![]()
no to určitě záleží…a vy se snažíte už dlouho?
Nám to trvalo poprvé 4 měsíce.
ted podruhé jsme vlastně ani nezačali…
scai: zatim jen chvilku 3. měsíc ale už mě to začíná znervozňovat. asi bych chtěla vše moc rychle
ale to nejde no.
takže holky velká gratulace těm co už našly // a těm co ještě nenašli: NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ. jinak už se nám to blíží co.já musím vydržet jeětě dva dny i když se začínám smiřovat s tím, že dorazí mrcha :ce, nemam bohužel žádné přiznaky, nebolí mě prsa, nebolí mě břicho, neni mi špatně a i ten ten test byl negativní ach jo, tak už aspon at dorazí co nejdřív at mužu začít nové kolo
![]()
kalomi: tak, tak. taky asi začnu další kola
ja čekám mrchu za 5 dni. sice ji nechci, ale ona vždy stejně příjde.
Ahojte holky,tak 3.3 by měla dojít ms…včera večer jsem jen tak zkoušela test a je bílo:(