Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kvitko.....nádhera
![]()
je to OK ![]()
Já netestuju ještě bojím bojím a mám pocit,že zase nic.....
a kdy máš testovat? A pocity zažeň,určitĕ to bude jinak a budes šťastna ťĕhu,vĕřím s tebou. A pokolikate už to podstupuješ?
tak co? jakto že nikdo nepíše? Dneska mame to magické datum, tak pište co jste dneska dělali. ![]()
dělala jsem všechno možný ale netestovala jsem. Telota mi klesá a tak si myslím že počůravat test je zbytečný. Před dneškem jsem už testovala - to mi ještě teplota šla hezky nahoru ale byla tam jedna čárka. A co ty?
Lynette píše:
dělala jsem všechno možný ale netestovala jsem. Telota mi klesá a tak si myslím že počůravat test je zbytečný. Před dneškem jsem už testovala - to mi ještě teplota šla hezky nahoru ale byla tam jedna čárka. A co ty?
já uplně to samé i s těma teplotama akurat mě klesla včera a dneska je stejná a test nic negativní ani dušík. ![]()
ahojky holky,no tak já pokračuju pozitivně,dneska ráno to zase vyšlo, no a teď zase čekání,zítra se objednám za 14dní na UZ a krev.
Holky nevěšejte hlavy pořád není co ztraceno,to víte samy ![]()
Posílám štěstíčko
A ještě mám dotázek,pořád mě pobolívá břícho,tak něak celé.Dneska jesem 14den po ET.Nemáte někdo zkušenost? ![]()
Petra Z - ještě přece není nic rozhodnuto,věřím,že do třetice to vyjde, ty jsi byla na KET o 4dny později,tak pořád má bublinka čas ![]()
A ty zmrzlinky máš po tom prvním ivf. kdy máš malého?
A malý doma ten tě rozptyluje dostatečně co?
Já dnes dělala test a teda potvrdilo se to, už to byla pěkná dálnice ![]()
Je mi líto těch co jim to nevyšlo ![]()
scai píše:
Já dnes dělala test a teda potvrdilo se to, už to byla pěkná dálniceJe mi líto těch co jim to nevyšlo
Gratuluju!!!
Zajímalo by mě jaký to je pocit ![]()
A líto ti nás být nemusí - nikdo neumřel a není všem dnům konec - nevyšlo to tento měsíc tak to vyjde příští ![]()
POcit je to krásný, i když já to musela malinko vstřebat. Až tak moc otěhotnět nechtěla. Ono se to blbě popisuje, no chtěla, ale spíš později ![]()
Ale samozřejmě jsem ráda, že to vyšlo
ted si to užívám a už se moc těším! Doufám, že to vyjde a bude vše ok! Když on to asi jinak vnímá ten co mu to jde v pohodě a ten co se snaží dlouho.
Nám se povedlo první na 4 pokus a ted druhé jsme ještě pořádně nezačali. Teda já si měřila teploty a sledovala ovulku, ale i když jsem třeba věděla že asi bude, tak pokud nebyla chut na sex, nesnažila jsems e manžela svádět. My ted rekostruujeme, pomalu se stěhujeme a nějak není energie. Takže sex byl jednou a fakt mě překvapilo, že to vyšlo ![]()
scai: taky gratuluju. velka zavist, ale vetsi gratulace. hodne stesti. opatrujte se ![]()
Kvitko…ano mrazáčky mám po IVF ze kterého mám Matese
a máš pravdu s malým…ale on je zaltíčko
A já netestím,mám šílenou střevní chřipku a je mi zle
Scai…moc to gratuluju ![]()
já vám tak zavidím, ja jsem si nejspíš zarazila menstruaci, včera večer jsem měla naružovělý hlen a dneska zatím nic. ![]()