Testování 1.března - přidejte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65411
29.2.12 19:35

Kvitko.....nádhera :kytka: :kytka: :kytka: :potlesk: :potlesk:
je to OK :mrgreen:
Já netestuju ještě bojím bojím a mám pocit,že zase nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvitko82
29.2.12 21:27

a kdy máš testovat? A pocity zažeň,určitĕ to bude jinak a budes šťastna ťĕhu,vĕřím s tebou. A pokolikate už to podstupuješ?

• Citovat
  • Upravit
65411
1.3.12 07:05

Kvitko.....jedno IVF a mám syna…
a ted je to 3.KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.3.12 17:24

tak co? jakto že nikdo nepíše? Dneska mame to magické datum, tak pište co jste dneska dělali. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.3.12 18:32

dělala jsem všechno možný ale netestovala jsem. Telota mi klesá a tak si myslím že počůravat test je zbytečný. Před dneškem jsem už testovala - to mi ještě teplota šla hezky nahoru ale byla tam jedna čárka. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.3.12 20:16
Lynette píše:
dělala jsem všechno možný ale netestovala jsem. Telota mi klesá a tak si myslím že počůravat test je zbytečný. Před dneškem jsem už testovala - to mi ještě teplota šla hezky nahoru ale byla tam jedna čárka. A co ty?

já uplně to samé i s těma teplotama akurat mě klesla včera a dneska je stejná a test nic negativní ani dušík. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvitko82
1.3.12 20:40

ahojky holky,no tak já pokračuju pozitivně,dneska ráno to zase vyšlo, no a teď zase čekání,zítra se objednám za 14dní na UZ a krev.
Holky nevěšejte hlavy pořád není co ztraceno,to víte samy :D
Posílám štěstíčko

A ještě mám dotázek,pořád mě pobolívá břícho,tak něak celé.Dneska jesem 14den po ET.Nemáte někdo zkušenost? :think:

• Citovat
  • Upravit
kvitko82
1.3.12 20:49

Petra Z - ještě přece není nic rozhodnuto,věřím,že do třetice to vyjde, ty jsi byla na KET o 4dny později,tak pořád má bublinka čas :lol:
A ty zmrzlinky máš po tom prvním ivf. kdy máš malého?
A malý doma ten tě rozptyluje dostatečně co?

• Citovat
  • Upravit
2640
1.3.12 20:53

Já dnes dělala test a teda potvrdilo se to, už to byla pěkná dálnice :-)

Je mi líto těch co jim to nevyšlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.3.12 21:48
scai píše:
Já dnes dělala test a teda potvrdilo se to, už to byla pěkná dálnice :-)Je mi líto těch co jim to nevyšlo :-(

Gratuluju!!! :kytka: Zajímalo by mě jaký to je pocit :D

A líto ti nás být nemusí - nikdo neumřel a není všem dnům konec - nevyšlo to tento měsíc tak to vyjde příští ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
2.3.12 08:26

POcit je to krásný, i když já to musela malinko vstřebat. Až tak moc otěhotnět nechtěla. Ono se to blbě popisuje, no chtěla, ale spíš později :-)
Ale samozřejmě jsem ráda, že to vyšlo :-) ted si to užívám a už se moc těším! Doufám, že to vyjde a bude vše ok! Když on to asi jinak vnímá ten co mu to jde v pohodě a ten co se snaží dlouho.
Nám se povedlo první na 4 pokus a ted druhé jsme ještě pořádně nezačali. Teda já si měřila teploty a sledovala ovulku, ale i když jsem třeba věděla že asi bude, tak pokud nebyla chut na sex, nesnažila jsems e manžela svádět. My ted rekostruujeme, pomalu se stěhujeme a nějak není energie. Takže sex byl jednou a fakt mě překvapilo, že to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
2.3.12 09:30

scai: taky gratuluju. velka zavist, ale vetsi gratulace. hodne stesti. opatrujte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65411
2.3.12 12:31

Kvitko…ano mrazáčky mám po IVF ze kterého mám Matese
a máš pravdu s malým…ale on je zaltíčko
A já netestím,mám šílenou střevní chřipku a je mi zle
Scai…moc to gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
2.3.12 14:26

já vám tak zavidím, ja jsem si nejspíš zarazila menstruaci, včera večer jsem měla naružovělý hlen a dneska zatím nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
3.3.12 20:00

tak dneska to e druhý den, co meškám. :nevim: :nevim: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie