Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jana.49 drzim pesti. neboj prasky to zmeni a budete mit miminko ![]()
@Michel70 snad jo, nemyslela jsem si ze s tím budu mít nějaké problémy. První bylo hnedka a bez problémů
@Jana.49 a tak to bude i u druheho. prasky vse srovnaji a mimi brzy prijde. popravde je tezke otehotnet ti co opravdu moc chteji tak to trva nebo jsou problemy. v tomhle je to nespravedlivy ![]()
Ahoj holky, článek už je trochu starší, ale přesto bych chtěla přispět k diskuzi a aktualizovat, snad to nevadí. Snažili jsme se o mimi jen měsíc, přesto mne negativní tt dva dny před MS dost zklamal, tak bych tímto jen chtěla vzkazat všem kdo jsou nedockave jako já a testují ještě před vynechanou menstruaci..nezoufejte pokud test vyšel negativní. Já netrpeliva denně procitala články jestli mužu byt těhotná, nebo ne, symptomy absolutně žádné jen tři dny před očekávanou MS hrozne pichani uprostřed břicha celou noc i druhy den ráno…pak to zmizelo, myslela jsem že nějaký zánět nebo střevní problém z jídla a vlastně dodnes nevím jestli to bylo od střev nebo to byl symptom (zahnizdovani podle ovulace muselo proběhnout už dřív) no každopádně jinak nic a tt dvakrát negativní. MS nedorazila tak jsem den potom udělala test zase a byl tam duch:) takže hlavu vzhůru, negativní test a žádné příznaky nic neznamenají ![]()
Ahoj holky, ja zkouším otěhotnět 1 měsíc. Ani jsem si nepodala ovulaci, proste jsme na to vlitli. delala jsem si uz 3× test a vsechny negativni.Jsem teprve 24DOM tak se modlim aby nedorazila.uz 20 den od ms jsem mela od rana hrozny bolesti břicha a porad jsem curara, bolesti pretrvalali 2 dny, pak den nic a dneska rano me bolelo vsechno ve apod i v krizi a pak ustalo. Snazim se neplasit, ale moc mi to nejde:-(
Tak snad ta mrska nedorazi.Jen nejaka rada jak se nezbroutit kdyby dorazila ms? dekuji