Test před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6064
5.11.13 21:51

@barabelka4 jj přesně takovou jsme mělai já ted je to lépe vyfocené tak držim pěsti a samozdřejmě i po kontrole u gynekologa. já takovéto testy měla 2 a vždy mi to naštěstí dobře dopadlo a dr.to potvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
5.11.13 21:53

Jejda pardon ty překlepy mam politou klávesnici tak vynechává ted to vidím nedomačknu písmeno a hned nenaskočí nebo je tam jiné, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
5.11.13 21:54

Jinak moje teta normalně měla MS i v těhotenstvi tak zjistila těhotenství fakt později-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.11.13 09:53

Ahoj holky, slysela sem ze existuje nejakej test ktery muzete pouzit kolikrat chcete. Neslysela o tom nektera z vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 20:55

Ahoj menstruaci mám dostat až 19.6, ale měla jsem zvláštní pocit ve svém těle a říkala jsem si že to běžně nemívám ty předmenstruační příznaky, až tak brzo a já je měla již 14 dnu před MS. Čekala jsem do včerejška a včera jsem to již nevydržela audělala si test.(NA MANŽELOVI NAROZENINY) omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem pár známých a nechci nic zakřiknout a nic uspěchat. Co si myslíte vy? jnak testu jsem si dělala vícero a všechny stejné. Počkám do toho devatenáctého, aby to se mě třeba neodešlo s menstruací, ale já se budu modlit opravdu aby neodešlo.

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
15.6.14 20:58

Gratulace a je moc dobre, ze pockas s oznamenim. A preji at se drzi a nepusti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2707
15.6.14 20:58

Gratuluju :kytka: takto vypadal můj pozitivní test. Teď ho vozim v kočárku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 21:03

Super to jsem ráda děkuji. Jinak žádné léky nic neberu co by mohli ovlivnit třeba výsledek:-D Všechno přirozenou cestou do čistého těla :-D tak snad se bude držet zuby nehty. Byl abych moc ráda. A né sama. No manžel už testík viděl @mrs.gendy vlezl mi na wc při dělání testu.-D Má radost, ale řekl mi, že se nebude radovat at to nezakřikneme a že pokud to výjde je to jeho nejkrásnější dárek v životě k narozeninám :-)

• Citovat
  • Upravit
1746
15.6.14 21:40

Také jsme měla u obou dětí pozitivní test 4 dny před termínem menstruace, gratuluju. Akorát bych začla zobat nějaké těhotenské vitamíny, já první trimestr brala to zelený chytrý miminko, má tvýšený obsah kyseliny listové a ta je moc dobrá pro plod, nebo aspoň samotnou kyselinu listovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 21:45

@Verun ka.T kyselinu listovou zobu už pár měsíců denně :-) Tak to měukliďnuje. pila jsem ikontryhelový čajík.

• Citovat
  • Upravit
1171
16.6.14 15:02

Ahoj, tak po několikadenním načumování se přidávám.
Brala jsem 10 let HA, včera jsem to mela poprvé od vysazeni dostat podle HA 28 denního cyklu. Samozrejme vím, ze může trvat, než se tělo srovná. Ale už dobrých 5 dnu mam citlive bradavky a permanentně me mírně boli v podbřišku. Prsa me nebolela nikdy, ani před HA ani při ni a bolesti břicha také nejsou takové ty typické predmenstruacni. Test mi teď odpoledne ale vysel jasne negativní. Takze nevím… Nemate někdo podobnou zkušenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.14 18:59

Falešná negativita?

Ahoj, potřebovala bych nějáké vaše zkušenosti. Stalo se Vám někomu, že by TT ukázal falešnou negativitu ve 3. týdnu, ale i v 7/8 týdnu těhotenství? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.6.14 20:00

Ahoj holky.. Jsem to nová a potřebuji poradit.. Mám 2 roční holčičku a minulý rok jsem byla na potratu.. Poté jsem brala Triregol 21+7 a přestala jsem ji užívat už v květnu.. Nyní se snažíme o miminko a nedaří se nám to.. Sex se měli pri ovulaci a i pote tak se chci zeptat kdy si mohu udelat tt?? dekuji vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.10.14 07:52
@Gladys píše:
Já testuju vždycky hodně brzo, většinou 9DPO mám prvního ducha, mamatestem 10 z ranní moči. Ale teda nevím kdy se tam vyloupne, já koukám minimálně 20min po namočení, dřív to podle mě nemá cenu, duchové jsou líp vidět na aspoň malinko proschlém testu

ahoj, mám 3 dny před MS a udělala jsem si mamatest do proudu moči, jenže jsem ho dělalave 4 ráno a nechtělo semi čekat - hned tam nic nebylo- a koukal jsem se na něj až v 6 a to tam je slabá čárka - co ted? pozivit či negativ? duch? - díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.10.14 08:08
@olinka11 píše:
jsou dobrý, ale pokud chceš „lovit dušíky“, tak je určitě nejlepší Mamatest píše: Více

kurn holky co to je ten duch? falešný pozitiv či pozitiv? nějaks e v tom ztrácím… díky moc - ptám se protože já mám taky jednoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí