Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Izzz-a test z krve by byl pozitivní kdybych byla tak ve 3-4 týdnu, děkuji
Ahoj chtěla bych slyšet váš názor na mojí situaci ![]()
Poslední MS byla od 15.-20.2. a pohl.styk byl 21.,25.,26.2. a 2.,11.,12.,21.3.
Testy jsem dělala dva ted o víkendu co byl a oba negativní. MS nedorazila, myslíte že by to mohlo vyjít???
Holky, jsem 10DPO cca, MS jsem nedostala, a dnes jsem si udělala z večerní moči (ale jen na čůráním, a má se namáčet) test a hned mi vyjel duch…po více minutách je samozřejmě trošku ještě silnější, tohle je fotka ihned focená.
Mám strach, aby se to udrželo a ms už nepřišla, ale ms mám pravidelnou a spoždění jsem snad nikdy neměla.
máte některá zkušenost?
Holky, jsem 10DPO cca, MS jsem nedostala, a dnes jsem si udělala z večerní moči (ale jen na čůráním, a má se namáčet) test a hned mi vyjel duch…po více minutách je samozřejmě trošku ještě silnější, tohle je fotka ihned focená.
Mám strach, aby se to udrželo a ms už nepřišla, ale ms mám pravidelnou a spoždění jsem snad nikdy neměla.
máte některá zkušenost?
@barabelka4 podle mě to neni duch alevní test ja take měla strašně tený druhý proužek a za tyden nebo dva bude silnější hlavně at tam je i třeba za týden. držim pěsti. udělej si normalně test hned ráno podle návodu
@barabelka4 já ten proužek měla troškuo sotva viděl. ano má s enamáčet fakt udělej podle návodu a uvidíš co tam bude…
Tak jsem to vyfotila znovu, trosku lepe, z toho mobilu se to blbe foti:D
Ale je to jem zatím duch že?
mám strach, abych nedostala ještě MS, přeci jen dneska jsem jí měla dostat. aby to prcek vydržel:(
@barabelka4 Zatím ano, je pozitivní. Ale jestli to vydrží, to se teď ještě nedá říct, je hodně brzy. Raději na ta rizika nemysli, psychika také může hrát roli, ale zároveň ještě není úplně bezpečné moc jásat. ![]()