Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, ja si delala test 6dni pred ms a mela jsem slabou carku (bene +test) a ted 3dny pred ms mam carku silnejsi na mamatest 10, poboliva me podbrisek i prsa ![]()
Holky, Prosím o radu☺ jako správnej nedočkavec nemůžu vydržet už an ten jeden den do ms a testovala jsem dnes a nic. Nevím kdy mám ovulaci, ale ms mam pravidelné po 28 dnech, sex byl ale až 20 den po ms, to jsme s manželem asi prošvihli, co? Během měsíce byl samozrejme sex taky, ale nechránit jsme se rozhodli až bohužel na konci mesici
Zapomněla jsem dopsat ze nevím jestli mužů Mít i tak pozde ovulaci nebo při pravidelných cyklech je vždycky uprostřed cyklu? Nemá někdo podobnou zkušenost s otěhotněním blízko ms? dekuji
@Anonymní píše:
Zapomněla jsem dopsat ze nevím jestli mužů Mít i tak pozde ovulaci nebo při pravidelných cyklech je vždycky uprostřed cyklu? Nemá někdo podobnou zkušenost s otěhotněním blízko ms? dekuji
pokud bys měla později ovulaci, nejspíš by se ti posunula i MS, luteální fáze bývá většinou stejně dlouhá, 13-15 dni, uvidíš, asi by byla velká náhoda, že by se ti posunula ovulace, zrovna, když se rozhodnete snažit se
@Anonymní píše:
Já mám pravidelnou MS a 2× jsem otěhotněla těsně před další MS nikdy ne uprostřed. U prvního dítěte jsem měla poslední MS 17.srpna, termín porodu byl 19-23.5.2012 ale pořád jim to nějak nesouhlasilo s ultrazvukem. Malej se narodil 2.6.2012. Nyní jsem na tom stejně. Poslední MS 16.3.2015 vypočítaný termín na 24.12.2015 ale podle ultrazvuku půjdu rodit kolem 5-7.1.2016. Když jsem se ptala doktora jak je to možné. Řekl mi, že když jsem přišla poprvé koncem dubna na ultrazvuk, bylo vajíčko zahnízděné což odpovídá 14 dnům + -, takže musím otěhotnět vždy těsně před další MS a že existují ženy které mají ovulaci dokonce 2× jednou uprostřed cyklu a druhou ke konci - že klidně mohu být i tento případ. Takže ano jde to.
Mám cyklus 28dní a ovulaci 17-18den, otěhotnět nebyl problém, jen se strefit ![]()
Tak to jste mi udělaly radost, že šance je pozdější ovulace. Zítra to mam dostat tak uvidím, ale na druhou stranu nevím jestli je test schopny zaznamenat něco, když jsem jenom pár dni po styku
to už spíš když nedojde ms, tak to bude pravděpodobnější…
Já když si dělala test v den MS, tzn cca 12.den po ovulaci, tak čárka byla, ale slabá, ale 14.den už byly dálnice
Holcicky ja u prvniho tehu uz slaba carka den pred ms
pak silila bouzel to 9tt skoncilo. ted se snazime znovu tak snad uz nam to vsem vyjde
mamatest je podle me nejlepsi ![]()
Ahoj holky, MS má přijít 14.10.v lekárně mi dala výrobek dr.maxe a tam píšou Lady MAX test 2 v 1 má analytickou citlivost 10 mlU/ml, a je schopen detekovat těhotenství již 1. den po vynechání menstruace. Myslíte že by mi to ukázalo teď před MS aspoň ducha nebo mám radči počkat? Láká mě zvědavost asi to vyšlo.
Me to den pred ms ukazalo
mela jsem mamatest. ja byt na tvem miste zkusim to
drzim pesti at to vyjde ![]()
@destovakapka píše:
Ahoj holky, MS má přijít 14.10.v lekárně mi dala výrobek dr.maxe a tam píšou Lady MAX test 2 v 1 má analytickou citlivost 10 mlU/ml, a je schopen detekovat těhotenství již 1. den po vynechání menstruace. Myslíte že by mi to ukázalo teď před MS aspoň ducha nebo mám radči počkat? Láká mě zvědavost asi to vyšlo.
Tak jsem to zkusila a byla tam jedna čárka, tak buď je ještě brzo nebo se nezadařilo na 2 čárky.
Zkus den pred ms to uz by tam mela druha carka byt ikdyz slaba al e mela
tak ono mas jeste brzo..snad ti to vyjde
Kamosky vzdycky testovali az kdyz meli zpozdeni, u te jedne nevim za jak dlouho ale u druhe to bylo pry kdyz mela 5 dni zpozdeni tak ten paty den si delala test a pry tam mela slabiho ducha, obe dve meli pry nejake levne ty testy obycejne. Já jsem včera v noci mela uplne slabe krvaceni ( na toaletaku),dneska do vecera spineni taky jenom lehce na toaletaku a pred chvilkou jsem zas mela jenom slabe krvaceni na toaletaku, zadny flicek od krve na kalhotkach.Tak snad se mimi zahnizduje.
Drzim pesti..spis si kup mamatest nejsou drahe ja kupovala za 50kc no u kazde je to jine ale den pred ms nebo den po meskani uz bys tam mela neco mit ![]()