Test před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
14.4.12 10:47

Děkuji moc, budu testovat tak dlouho dokut tam nebude dálnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.12 10:47

8. den po styku dušík :-o

Ahoj holky, je možné, že by po 8.dnu po styku byl na testu duch? Beru HA, tak nějak všelijak :) , MS by měla dojít zítra. Test to byl dr.Max v tyčince a dušík se objevil tak do 5 min ani né. Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
14.4.12 10:51

já začala testovat 8DPO a pod drobnohledem tam byl duch…dnes mám dostat mens a čárka je silnější tak zítra testni znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.12 10:57

Tak to by byla velká haluz :mrgreen: ..z 1 styku, ještě před MS a při braní/nebraní HA..tak se uvidí zítra ráno. A nedělá dr.Max duchy, protože ráno jsem si děla mamtest10, tam byl jako, že spíš nebyl :D a pak jsem ještě před prací skákla pro jiný typ testu a dr.Max a tam je jasně vidět :D

@Sooník píše:
já začala testovat 8DPO a pod drobnohledem tam byl duch…dnes mám dostat mens a čárka je silnější tak zítra testni znovu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
14.4.12 11:05

Já si dělala mamatest 10, s ničím jiným nemám zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.12 11:13

aha, to nevadí..i tak děkuji, uvidím ráno :)

@Sooník píše:
Já si dělala mamatest 10, s ničím jiným nemám zkušenost :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewus
14.4.12 12:03

nitka

tak ja mela na 4testech 4dny po sobe kazdy rano nitku,slabou carku,ta postupne silila a jsem 6tydnu tehotna :)

• Citovat
  • Upravit
ewus
14.4.12 12:06

je lepsi testovat az po zpozdenych mesickach,kdyz se udela 1den pred ms muze se stat ze tam bude duch slaboucky a nemusite byt tehotna,doktor rikal ze pred ms je vysoke hcg v moci

• Citovat
  • Upravit
ewus
14.4.12 12:15

jina by na mem miste skakala do stropu,ale ja uz mam 2dcery a treti?to bude zahul

• Citovat
  • Upravit
2400
14.4.12 12:16

ewus : záleží na tom, zda se vajíčko uhnízdilo. pak tělo vylučuje hcg. takže 10 dnů po ovulaci je 4 dny před men. a pozitivní test může být. doktor kecal. doktoři nemají rádi, když tam někdo chodí, že potratil v pátém týdnu. kdyby pacientka čekala na men. tak si toho nevšimne. jenže já potratila v pátém týdnu, a poznala bych, že je to už potrat. měla jsem taky pozitivní digitální test. hcg před menstruací bez zahnízděného vajíčka je blbost, doktor lhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewus
14.4.12 12:26

jaky byl duvod ze si potratila?jsem v 6tydnu a zatim se drzim

• Citovat
  • Upravit
2400
14.4.12 12:32

tak držím palečky, nechtěla jsem strašit ! 8o :D

já nevím, ale pár dní před tím jsem si dělala ten digitální test a nějak mi tam nesedělo, že tam bylo těhotná 1 - 2 týdny. přitom tam mělo být 2-3 týdny. a pár dní na to jsem měla na kalhotkách krev, šla jsem na gyndu a ona mi řekla, že jí to moc nezajímá, že mám jít domů a vrátit se až to přejde. no a byl to potrat.

prostě se to miminko přestalo vyvíjet.

ale neboj ! Ty to máš dobrý .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
14.4.12 13:40

Tak ten je z dnešního odpoledne, vypadá to že webca má lepší rozlišení než muj mobil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
14.4.12 13:59
@Sooník píše:
Tak ten je z dnešního odpoledne, vypadá to že webca má lepší rozlišení než muj mobil :lol:

tak to už je krásně vidět! Tak supeer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
14.4.12 14:58
@Sooník píše:
Tak ten je z dnešního odpoledne, vypadá to že webca má lepší rozlišení než muj mobil :lol:

Sem rikala,ze je tam vidim ;-)
Tady je to videt nadherne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí