Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Výměna krve po 7 letech
Větší blbost jsem dlouho neslyšela, u dvojvaječných dvojčat-většinou vyjdou párečky, stejně stará krev?
Moje bábi měla 7 dětí po dvou letech, všechno kluci
Výměna krve je větší sranda než kyvadlo, omlouvám se, ale musela jsem, kor když tohle tvrdí laborantka.
proto rikam ze to nikdy neni 100procentni,znate nekdo jak si vypocitat pohlavi?
já myslím, že to vypočítat nejde.. záleží, jaká spermijka se dostane k vajíčku jako první ![]()
„klučičí spermijky“ přežívají v těle ženy kratší čas, než „holčičí“, proto pokud je styk před ovu, tak na vajíčko vydrží čekat déle spíš ty, ze kterých je holčička.
Holky, vypočítat pohlaví opravdu nejde, tady hraje obrovskou roli náhoda, která spermie je rychlejší !
Trochu holčičce můžete napomoct, pokud máte styk 1-2 dny před OVU, protože spermie na chlapečka dlouho nepřežívají, na holčičku mají větší výdrž. Naopak styk v den OVU spíš indikuje chlapce, protože spermie na chlapečka jsou rychlejší než ty na holčičku.
Ale vypočítat pohlaví, potažmo podle krve - pak by mi nesedělo ani jedno z dětí, co mám ![]()
PS: Koukám, že holky mě už předběhly ![]()
Ještě dodám - opravdu zářný příklad jsou dvojvaječná dvojčata. Zrovna teď mám kamarádku, co čeká holčičku a chlapečka. Toužila po holčičce, takže styp pár dnů před OVU a pak čekání. A přesto má páreček ![]()
Příspěvek upraven 06.04.12 v 17:52
neříkám, že je to stoprocentní, ale je tam větší pravděpodobnost.
Víš co, na nic takového se spolehnout prostě nedá.. prostě příroda je příroda, ta si to zařídí, jak sama chce..
Taky bych si teď přála holčičku, ale tohle jsme vůbec neřešili.. kolem ovu jsme „makali“ každý den, takže bych ani nemohla říct, který den se zadařilo ![]()
hlavně, aby byl mimísek zdravý
taky souhlasim ze zadny vypocet nema cenu bud holka nebo kluk,vzdyt je to jedno
stale mam na testu ducha,4dny duchove,vlozim foto z dneska a vcera,posudte rozdil
Výměna krve je naprostá ptákovina, asi taková, jako všechny ostatní výpočty.
Příroda je mocná čarodějka, prostě je to 50 na 50 a nejzdatnější plavec vyhrává.
@Naima píše:
Výměna krve je naprostá ptákovina, asi taková, jako všechny ostatní výpočty.Příroda je mocná čarodějka, prostě je to 50 na 50 a nejzdatnější plavec vyhrává.
já bych teda řekla, že čárečka sílí..
myslím, že se můžeš radovat!!
![]()
gratuluju ![]()
tak hura,jsem laborantka,takze podle mich vypoctu byste mela mit holcicku,ale nikdy to neni 100pro