Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
potřebuju radu
jsem dnes 26DC z 28DC a na testu Mamatest10 po hodině duch!! teda ale ne na denním světle, ale spíš někde v šeru. dala bych fotku, alůe vyfotit to nejde
Předevčírem test sněhobílý a 23DC duch, ale to byl test s citlivostí 20 Day7. Je možné abych byla těhu? Celý cyklus pozoruju, že mě pobolívá břicho, což nikdy předtím nebylo, nebo že se mi občas udělá zle… včera jsem měla narůžovělý výtok ráno na toal papíře, ale od té doby vůbec nic. Děkuji za názory ![]()
ahoj holky,myslite ze jsem tehu?juknete na testy,jsou teda den po sobe a odpoledne delany
tot mi ukazuje tehu test ale doktor rikal ze tehu nejsem ale ze muzu byt kratce a neni to jeste videt
Já jsem si dělala teď Mamatest 10, 10dpo, 5 dnů před ms. Test jsem dělala z odpolední moči, před tím jsem ještě vypila tři sklenice vody a duch byl krásně vidět do minutky. Asi tak..Držím palce, aby to vyšlo příští měsíc. ![]()
@ewus píše:
takco mi k tomu povite
Ten horní je silnější, rozhodně je na obou vidět druhá čárka. Co je to za testy? Jsou dělané s odstupem jednoho nebo více dnů?
Takovéhle jsem měla těsně před nepřijdoucí ms.
jeden je rani moc a jeden odpoledni,dnes jsem delala jeste ranni a to same,pry to mam zkusit az za 2dny zase
ja je mam taky delany pred ms a ty jsi tehotna?taky ti to ukazalo toto pred ms?
Jestli máš v diskuzi zapnutý zobrazení podpisů, koukni na můj metřík. Jsem v 8tt, bude to naše třetí děťátko.
V minulých těhotenstvích mi test ukázal // až v den očekávané ms. Tentokrát byla první slabá druhá čárka už odpoledne 9DPO, t.j. 6 dnů před očekávanou ms. Netestovala bych, ale beru silné léky a hned při zjištění těhotenství je musím vysadit.
Kdy máš dostat ms a jakou značku testů jsi použila? Já testovala jen Mamatesty, některé jiné mi ukazovaly falešné //, ale ne tak silné, jako ty tvoje.
moc se tady jeste nevyznam,mam je viditelny,asi kdybych nebyla tehotna,tak mi toto neukaze co?ms jsem mela mit vcera a nic,mamatest jsem si delala,ty 2prouzky v krabicce ruzovy
kazdopadne si to nechame,nejsem vrach…jinak mam bolesti v podbrisku a ty?ja byla na gynde ale nic nevidi ultrazvukem,coz je zrejme brzy
Tak to je jasný, řekla bych. Gratuluju
.
Já končím osmý týden, na utz jsem byla před pár dny. Vždycky chodím až takhle, aby už bylo vidět srdíčko.
Jinak mě nic nebolí, nemám moc čas to sledovat, kluci mě drží neustále v pozoru
.
a od kolikateho tydne to doktor vidi na ultrazvuku?ja byla ve stredu a rekl mi ze nic nevidi jeste
Záleží, jak dobrý má ultrazvuk. Žloutkový váček by mohl být vidět už v 5tt. Embryo tak v 6tt a srdeční akce jak u koho, ale v 8tt nejpozději už vidět bude.
U nás vždycky nahlásím poslední ms, sestřička zpočítá, na kdy vychází ten 8tt a objedná mě.