Pregnyl zmizí?

LuciTau
27.2.12 08:29

Pregnyl zmizí?

Ahojky holky, asi je to blbá otázka, ale na některých diskuzích jsem četla, že pregnyl z těla nevyprchá, ale bud začne sílit a nebo vyprchá, ale až těsně před MS, vím že mi napíšete netestuj před MS ale já zkoumám jak mizí pregnyl (píchnut 20.2.)a dneska je ta čárka silnější než včera.. a jsem max 7DPO..děkuji za otázky a rejpalky prosím nepište :kytka:
dole je dnešní..

Příspěvek upraven 27.02.12 v 08:36

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
27.2.12 08:30

a co je otázka?? mně zmizel 11DPO pak už tam pregnylova cara nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
27.2.12 08:33
jizvíková píše:
a co je otázka?? mně zmizel 11DPO pak už tam pregnylova cara nebyla

jestli zmizí před MS nebo začne rovnou sílit případné moje HCG..

• Citovat
  • Upravit
14047
27.2.12 08:34
Luciked píše:
jizvíková píše:
jestli zmizí před MS nebo začne rovnou sílit případné moje HCG..

možné je oboje, záleží na tom, jak rychle ti hcg poroste, ja to mela s negativnim testem a pak najednou pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
27.2.12 08:36
jizvíková píše:
Luciked píše:
jizvíková píše:
jestli zmizí před MS nebo začne rovnou sílit případné moje HCG..
možné je oboje, záleží na tom, jak rychle ti hcg poroste, ja to mela s negativnim testem a pak najednou pozitivni

děkuji noo já jsem dneska 7 dní po pregnylu 5000j. a včerejší byl slabší a dnešní silnější, ale nevím kdy byla přesně ovulka :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17359
27.2.12 09:08

luciked, mne teda pridu obidva rovnako silne.
jemne rozdiely mozu byt napr.aj kvoli koncentracii mocu, ci napustenia testu farbov.
na 7dpo je este skoro na nejake zavery, nepoznam nikoho kto by mal 7 dpo pozitivny tehotensky test.
zaraza ma, ze pises, ze si 7dpo a potom napises, ze nevies presne kedy bola ovulka 8o to sa navzajom vylucuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.2.12 09:14

Luci, to bude ještě prgnyl. Byla jsem 3× na IUI a ještě desátý den tam byla čárka z pregnylu..... Takže posečkej, testovat můžeš ať víš, kdy ti vymizí z těla. Jinak držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
27.2.12 09:15
soldi píše:
jemne rozdiely mozu byt napr.aj kvoli koncentracii mocu, ci napustenia testu farbov.
na 7dpo je este skoro na nejake zavery, nepoznam nikoho kto by mal 7 dpo pozitivny tehotensky test.
zaraza ma, ze pises, ze si 7dpo a potom napises, ze nevies presne kedy bola ovulka 8o to sa navzajom vylucuje :nevim:

pregnyl byl píchnutý 20. to je 7 dní, pokud potom hned prasklo vájo ještě ten den, jsem 7DPO bolelo mě dost břicho.. já znám z mé diszkuze, tam měla holčina 7DPO krásného ducha..

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
27.2.12 09:15
riperka píše:
Luci, to bude ještě prgnyl. Byla jsem 3× na IUI a ještě desátý den tam byla čárka z pregnylu..... Takže posečkej, testovat můžeš ať víš, kdy ti vymizí z těla. Jinak držím palečky.

díky :-)

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
27.2.12 09:16
soldi píše:
zaraza ma, ze pises, ze si 7dpo a potom napises, ze nevies presne kedy bola ovulka 8o to sa navzajom vylucuje :nevim:

a stejně silné nejsou ani po zaschnutí..

• Citovat
  • Upravit
17359
27.2.12 09:55

luciked,

vajicko praska do 48 hodin po pichnuti pregnylu. to urcite este nie je hcg produkovane vajickom.

a pozitivny test na 7 dpo by ma skutocne velmi zaujimal. aka to bola znacka? a cim bola potvrdena ovulacia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
27.2.12 09:58
soldi píše:
luciked,

vajicko praska do 48 hodin po pichnuti pregnylu. to urcite este nie je hcg produkovane vajickom.

a pozitivny test na 7 dpo by ma skutocne velmi zaujimal. aka to bola znacka? a cim bola potvrdena ovulacia?

test to byl mamatest, a ted tam má krááásné dálnice.. takže to pozitivní bylo, je to uzasné a moc jí to přeju :potlesk:
Ano do 48h, ale může i dříve, to je jedno, jen jsem se ptala, počkám si..

• Citovat
  • Upravit
24870
27.2.12 10:01

Tak jsem tu narazila na tuhle diskuzi a koukám, že je tu debata o mě :mrgreen: ta holčina s brzy pozitivním testíkem jsem já 8) Soldi, několikrát jsi mi radila a vím, že jsi velmi znalá, ale tohle je opravdu pravda ;) Grafík je v podpisu a ovulace je tam víc než jasná. Jen malinko upřesním, 7DPO jsem sice ducha měla, ale viděla jsem ho jen já. 8DPO už ho viděl každý v realu i na fotce. No a pak už jen krásně sílil, dnes jsem 20DPO.

Luci, tohle bude asi opravdu ještě pregnyl, chce to ještě pár dní, ale neboj, taky se dočkáš :hug:

Příspěvek upraven 18.02.15 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.2.12 10:06

maky, jeeeej, super, gratulujeeeem :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
ja ho vidim na tom 8 dpo, aj to len preto, ze som znama nahanacka duchov :mrgreen:
krasne to silnie, mozno budu dvojcata :*

mam kamosku, co mala testy ako Ty, prvy viditelny duch tiez tak skoro, ze 7-8dpo a boli to dvojcata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.2.12 10:06

Soldi - A proč by nemohla u Lucky být ovulace hned ten den píchnutí pregnylu? Folík měla nad 20mm, tak klidně mohl prasknout ještě ten den, nebo je to spíš nereálné? :nevim:

Příspěvek upraven 18.02.15 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital