Pozitivní ovulační test již 8.den

205
4.3.12 14:35

Pozitivní OVU test již 8.den

Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor, zda co můžou znamenat již 8 dní pozitivní OVU testy. Standardně mám OVU 17,18DC ale tento měsíc jsem měla plodný hlen již 13-15DC tak jsme s manželem na to vlítli a i pozitivní OVU test byl 14 DC - protože jsem dostala spoustu OVU testů od kamarádky, která je nepotřebuje už, tak jsem zkoušela testovat dál, kdy testovací čárka zeslábne - zeslábla tak na 3 dny a od 18 DC test zase sílí, dokonce 20 DC byla testovací úplná dálnice a dnes je 22 DC a ráno i odpoledne testy stále pozitivní.....nevím, co to znamená, ale BT pořád kolem 36,5…přikládám foto OVU testů za posledních 8 dní, jsou dělané ráno i odpoledne, normálně minulé cykly byly pozitivní třeba 1-2 dn max. a pak už čárka nebyla skoro vidět. Díky za Vaše zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1900
4.3.12 14:45

Nepřiložila jsi ty fotky :) Já se teda přiznám, že jsem pozitivní ovu test nikdy neměla, nebo asi neměla. Mě přijde hrozně složité poznat, zda jsou čárky stejné nebo je mezi nimi rozdíl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.3.12 14:46

přikládám foto OVU testíků....

přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
4.3.12 14:49

ha, tak tyhle jsem nikdy neviděla. Já měla ty obyčejné papírové proužky. Tyhle nevím, jak fungujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.3.12 14:52

je to zleva doprava a to tam nejsou ještě 4 z 14 a 15 DC, tady na fotce jsou 18DC až 22 DC ráno vždy trochu slabší a odpoledne silně pozitivní -máte někdo stejnou zkušenost? už mě i napadlo jestli nejsem těhotná (před 3 dny jsem měla velmi silnou alergickou reakci na jablko - dusila jsem se, normálně mám v době pylové alergie mírné svědění po jablku a teď mi natekl krk a kamarádka se mě ptala jestli nejsem těhotná), ale mate mě ta BT - normálně mi po OVU vystoupá kolem 37 a teď mám stále 36,5 až 36,7.....o mimčo se snažíme 4 měsíce, a tedy tento měsíc bych to nečekala, byla jsem služebně pryč a právě jen 13-15DC doma…díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.3.12 14:53

tyhle fungují stejně, minulé měsíce vždy bílé, pak duch, pak čárka sílila, jeden den silně pozitivní (tak jako teď 8 dní) a pak slabší a zase bílo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
4.3.12 14:59

Tak to je fakt záhada :( Co jiného může způsobit pozitivní ovu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
4.3.12 16:34

řekla bych, že pozitivní je jen ten prostřední. Pozitiv ovu test je ten, kde je čárka kontrolní stejně silná jako testovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
4.3.12 17:21

Měla jsem to taky jednou - dvě ovulace v jednom cyklu. Volala jsem na gyndu a sestřička mi potvrdila, že to možné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
4.3.12 18:34

Dvě ovulace být mohou, taky jsem to slyšela, ale každopádně podle těch tvých fotek, se mi zdá pozitivní jen ten zežloutlý, ALE tyto testy jsem měla taky a přesně ten sám problém co ty..
Jinak zkus si zajít k dr na monitoring cyklu, my jsme se snažili 8 měsíců a poslední měsíc jsem chodila na monitoring, doktor mi řekl, kdy přesně máme na to skočit a podařilo se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
4.3.12 19:47

pozitivni test je kdyz je carka testovaci silnejsi nez kontorlni,jinak se bere jako negativni,neni to jako u tehu testu…

• Citovat
  • Upravit
1937
4.3.12 20:00
Makáš02 píše:
pozitivni test je kdyz je carka testovaci silnejsi nez kontorlni,jinak se bere jako negativni,neni to jako u tehu testu…

To ano, ale pokud tam druhá čárka je a je slabší, tak je to známka blížíce se ovulace. Takto slabá čárka se objevuje dva, tři dny před ovu a pak max. den po ovu.
Jinak jak píšeš, v den ovulace je čárka minimálně stejně silná jako kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
4.3.12 20:49

No tak to mě ta čárka teda sílila i 10 dní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.3.12 21:22

Ahoj,ja si ale myslim ze na vetsine tech testu na fotce je ta carka bliz k tomu krouzku kde se kape moc min.stejne silna ne li silnejsi nez ta kontrolni,ve skutecnosti urcite je…nezda se vam to??diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
5.3.12 13:43

asi jak u koho,nekdo ma slabou carku cely mesic a proste jeden den pozitivni,…ja mela neolik dni slabou,pak silila,ale stale to nebylo pozitivni,az dalsi den …a to najela okamzite a byla zabarvenejsi nez kontorlni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex