Mirakulum - vstupné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mirakulum - vstupné
Byl někdo v tomto parku teď v posledních dnech, prostě v červnu? Začala jsem o návštěvě uvažovat, podívala jsem se na ceník a jsem trochu v šoku - dvouleté dítě výšky 90 cm už musí platit, o víkendu 150 Kč, rodinná vstupenka pětistovka… Je to opravdu tak? Jak moc se dodržuje ta výška 90 cm?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to tak, ale je to tam úžasné. Celý den je tam co dělat, řekla bych, že vstupné je odpovídající…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to srovnám třeba s pražskou ZOO, kde dám za 2+2 vstupné 400 Kč, tak mi to přijde fakt hodně. Platit za dvouleté dítě, s tím jsem se fakt ještě nesetkala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 vzhledem k množství atrakcí, je to vstupné fakt v pohodě. Byli jsme a je to fakt na celý den a super. U nás platíme v zoo za malé dítě 100 kč, v dinoparku od 2 let 110 kč a pod…
A vem si, že třeba hodina v bazénu Tě vyjde na 80 kč, do aquaparku je denní vstupné 220 pro dítě od 2 let..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@sovicka1 vzhledem k množství atrakcí, je to vstupné fakt v pohodě. Byli jsme a je to fakt na celý den a super. U nás platíme v zoo za malé dítě 100 kč, v dinoparku od 2 let 110 kč a pod…A vem si, že třeba hodina v bazénu Tě vyjde na 80 kč, do aquaparku je denní vstupné 220 pro dítě od 2 let..
no, to je taky pravda.
My byli te´d třeba v ZOO ve Vyškově, tam se neplatí do 3 let… nebo pojedeme parním vlakem, zase se neplatí do 3 let… A přijde mi lepší ta věková hranice než to brát podle výšky, jenže je mi jasné, že ta výška je pro ně prostě lépe měřitelná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono na atrakcích, které jsou určené pro děti (např. dětské koutky menších až gigantických rozměrů) platí zejména děti, a to leckde už i novorozenci… děti od dvou let si to tam naplno užijí, takže mi přijde jasné, že to po nich chtějí zaplatit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 byla jsem tam s dětma už dvakrát. vloni napodzim, když otevřeli, a letos v květnu.
platí se už za 90cm dítě i proto, že i pro tak malé dítě je tam hrozně moc atrakcí, a naše 95cm dítě využilo v podstatě tak 70% všech atrakcí pro velké plus má svoje vlastní (jako takovou tu lanovku pro děti, kde je košík na sezení, nikde jinde jsem to neviděla, malé houpačky, apod..)
když jsme tam byli posledně, neplatili jsme, i když má víc, tak 90cm. spal v manduce, a i když vypadal dost přerostle, oni pravili, že nemá víc jak 90 a my nic neříkali
![]()
je to drahé, ale musím říct, že to maximálně stojí za to. strávili jsme tam celý den, uplně do zavíračky a děti pořád neměly dost!!
do pražské zoo chodíme hodně, ale tolik jako v mirakulu si ještě kluci nikde neužili. navíc tam nejsou doplňkové atrakce jako tramvaj nebo mašinka, kde mě pumpnou o další peníze
![]()
ale možná záleží na dětech, ty naše jsou extrémně pohybově zdatné a i ten 2,5letý tam lozil po těch hradech z lan (s tatínkem) a by na vrcholu blaha
o starším ani nemluvím.
vlatsně jediná atrakce, kterou kluci nevyužili, je ten tobogán, je až od 140cm, a je to docela fičák, nešla bych tam ani já..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me2dova píše:
Tak ono na atrakcích, které jsou určené pro děti (např. dětské koutky menších až gigantických rozměrů) platí zejména děti, a to leckde už i novorozenci… děti od dvou let si to tam naplno užijí, takže mi přijde jasné, že to po nich chtějí zaplatit.
jj, já to chápu - ale tak zase v dětských koutcích se neplatí za rodiče, že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já to teda překousnu a zapatíme to, no
Díky moc za zkušenosti. Určitě to bude prima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 uvidíš, že to bude mít uspěch. Za ty prašule to stojí.. jsou místa, kde se cvaká daleko víc.. tu u nás třeba herna, kde za hodinu platíš za dítě 120 kč za dospělého 30 kč, ale i tak… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 píše:
Tak já to teda překousnu a zapatíme to, noDíky moc za zkušenosti. Určitě to bude prima.
myslím, že jo, i manžel si to užil a vydováděl se
![]()
ale strašně záleží na tom, jak máš staré děti, a co mají rády. ty moje jsou přesně jejich cílová skupina ![]()
pořád to tam rozšiřujou, i jídlo je už lepší, než bylo vloni v září (mylsím možnosti),..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.