Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, před 14dny jsem začala brát HA Mirelle a stále mám menstruaci. Pár dní se rozjížděla, pak byla asi 5dní silná a stále mám slabší MS červeno růžové barvy. Je to normální? Před tím jsem měla tělísko, přes něj jsem MS měla týden…
Ahoj já jsem tuhle HA měla a byl to mazec, při každé menstruaci jsem měla bolesti jako při rozjíždějícím porodu, menstruaci jsem měla tři dny, pak dva dny nic a pak znovu. Bylo to šílené, čekala jsem až mi sedne a nakonec jsem to vzdala a vysadila jí. Ona je prý vhodná opravdu hlavně pro ženy po 40, že těm mladším málokdy sedne. Takže za mě již nikdy více, ale být tebou tak ještě počkám, přece jen jí máš chvilinku, asi si tělo jen s tím potřebuje sednout.
no, mladice už nejsem
, chápu, že první MS nemusí být ok, ale zaráží mě délka MS.
Mě Mirelle naopak velice sedla, přestaly mě časté migrény a hned po prvním měsíci jsem menzes přestala mít úplně, že bych měla mít své dny jsem poznala jen podle lehkého zabolení v podbřišku první den a pak klid. Velká úspora za vložky
, nejdřív jsem se lekla, že nic není, ale tak to má být. Jinak po vysazení jsem otěhotněla prakticky ihned po měsíci.
Raděj bych se zeptala doktora, ne každému každá HA může sednout!!
Také jsem brala mirelle, první tři měsíce byly hrozný. MS trvala třeba i 2 týdny a mezi cyklem furt špinění. Po třech měsích se to krásně upravilo MS 3-4 dny a přesně na hodinu jsem věděla kdy ji dostanu.
lupilka píše:
Také jsem brala mirelle, první tři měsíce byly hrozný. MS trvala třeba i 2 týdny a mezi cyklem furt špinění. Po třech měsích se to krásně upravilo MS 3-4 dny a přesně na hodinu jsem věděla kdy ji dostanu.
Ano? tak to je pro mě dobrá zpráva…můžu se zeptat, jiné vedlejší účinky nepociťuješ? Vyšší váha, migrény…
Migrény jsem nikdy neměla, ale vzpomínám si, že když jsem ji začala brát, tak asi ty 3kg jsem naprala, ale pak rychle shodila, ale těžko říct, jestli to bylo tou antikoncepcí. Jinak o jiných vedlejších účincích nevím. Chce to vydržet alespoň ty dva cykly, pak uvidíš. Já ji brala asi 5 let.
lupilka píše:
Migrény jsem nikdy neměla, ale vzpomínám si, že když jsem ji začala brát, tak asi ty 3kg jsem naprala, ale pak rychle shodila, ale těžko říct, jestli to bylo tou antikoncepcí. Jinak o jiných vedlejších účincích nevím. Chce to vydržet alespoň ty dva cykly, pak uvidíš. Já ji brala asi 5 let.
děkuju ![]()
Zdravím tu všechny po mim problémů mi ginekolok napsal mirelle menstruaci jsem zaprvé dostala o 6 dní později 18.2 zacla krvácet a zacla brát mirelle a už to je tet 8dni a furt krvácím mezitím 1 den nic a pak zas a bolí mě pod bříškem poradíte mi gabca
@pannda Zdravím tu všechny po mim problémů mi ginekolok napsal mirelle menstruaci jsem zaprvé dostala o 6 dní později 18.2 zacla krvácet a zacla brát mirelle a už to je tet 8dni a furt krvácím mezitím 1 den nic a pak zas a bolí mě pod bříškem poradíte mi gabca
Citovat