Mirena, nafouklé břicho, citlivá prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.24 18:59

Mirena, nafoukle břicho, citlivá prsa

Máte někdo mirenu? Mám ji asi už přes dva měsíce.. A jdu na kontrolu za měsíc.. Posledních 14dni mám nafoukle břicho, je to nepříjemné, občas knedlík v krku, či žaludek na vodě.. A teď asi čtvrtý den citlivá prsa a celkem se mi zvetsily.. Těhotná si mylsim být nemůžu, před pár dny jsem měla jako menstruaci.. Špinění, atd..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
477
20.7.24 20:10

Mám mirenu už podruhé, myslím, že zpočatku můžeš mít ještě příznaky MS. Ale sedne si, počkej ještě chvilku. Já byla zpočátku taky nafoukla…ale knedlík v krku nebo žaludek na vodě bych mirene nepričitala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 21:05

@Denny606 děkuji, možná to je jen to nafoukle břicho a tlačí mi to na žaludek, jak je to nepříjemné.. Či z toho tepla.. Děkuji. Říkám si také, že je to z toho, že to tělo si zvyká na tu mirenu..

• Citovat
  • Upravit
477
20.7.24 21:23

Jsou dva tábory, někdo na ni nedá dopustit, někdo řekne nikdy víc. Mně to také napoprvé trvalo, dokonce mi vypadla a pak pohodička 5 let. Takže držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
21.7.24 20:05
@Anonymní píše: Více

Citlivá a zvětšená prsa - moc estrogenu - estrogenová dominance, dohledejte na internetu. Dá se to případně upravit alternativně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.24 21:10

@LadaSva aha, moc děkuji 🤗 jsou snad čím dál více citlivé.. Při sprchování ani nemluvím, ale že až teď 🫣. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1