Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám mirenu už podruhé, myslím, že zpočatku můžeš mít ještě příznaky MS. Ale sedne si, počkej ještě chvilku. Já byla zpočátku taky nafoukla…ale knedlík v krku nebo žaludek na vodě bych mirene nepričitala
@Denny606 děkuji, možná to je jen to nafoukle břicho a tlačí mi to na žaludek, jak je to nepříjemné.. Či z toho tepla.. Děkuji. Říkám si také, že je to z toho, že to tělo si zvyká na tu mirenu..
Jsou dva tábory, někdo na ni nedá dopustit, někdo řekne nikdy víc. Mně to také napoprvé trvalo, dokonce mi vypadla a pak pohodička 5 let. Takže držím palce ![]()
@Anonymní píše: Více
Citlivá a zvětšená prsa - moc estrogenu - estrogenová dominance, dohledejte na internetu. Dá se to případně upravit alternativně.
@LadaSva aha, moc děkuji 🤗 jsou snad čím dál více citlivé.. Při sprchování ani nemluvím, ale že až teď 🫣. Moc děkuji
Máte někdo mirenu? Mám ji asi už přes dva měsíce.. A jdu na kontrolu za měsíc.. Posledních 14dni mám nafoukle břicho, je to nepříjemné, občas knedlík v krku, či žaludek na vodě.. A teď asi čtvrtý den citlivá prsa a celkem se mi zvetsily.. Těhotná si mylsim být nemůžu, před pár dny jsem měla jako menstruaci.. Špinění, atd..