Miyuki korálky - jak na to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Miyuki - jak na to?
Prosím znáte někdo Miyuki korálky - jak na to? Návody jsem nějaké na netu našla, ale základní návod - jaké korálky pořídit, jakou jehlu, jakou nit? Díky za jakýkoliv postřeh ![]()
Chtěla bych zkusit prstýnky, možná i náramky (časem)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Knizka píše:
Prosím znáte někdo Miyuki korálky - jak na to? Návody jsem nějaké na netu našla, ale základní návod - jaké korálky pořídit, jakou jehlu, jakou nit? Díky za jakýkoliv postřeh
Chtěla bych zkusit prstýnky, možná i náramky (časem)
Pořiď si nějakou základní knihu o korálkování, tam najdeš podstatné informace.
A opravdu je nutné začít s tak drahým materiálem? Nestačí pro začátek český rokajl? Myuki jsou krásné, pravidelné, ale pekelně drahé. Na to, aby ses s tím naučila stačí kvalitnější český rokajl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annlady píše:
Pořiď si nějakou základní knihu o korálkování, tam najdeš podstatné informace.
A opravdu je nutné začít s tak drahým materiálem? Nestačí pro začátek český rokajl? Myuki jsou krásné, pravidelné, ale pekelně drahé. Na to, aby ses s tím naučila stačí kvalitnější český rokajl.
Ja jsem docela sikovna, delam plno rucnich praci, vubec se toho nebojim, spis hledam konkretni navod, cim a jak zacit. Asi budu muset projit nejake zahranicni youtube videa, moc jsem toho nenasla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knizka píše:
Ja jsem docela sikovna, delam plno rucnich praci, vubec se toho nebojim, spis hledam konkretni navod, cim a jak zacit. Asi budu muset projit nejake zahranicni youtube videa, moc jsem toho nenasla.
jak myslíš, nicméně - pracuje s s nimi v základu úplně stejně, jako s jinými korálky, stehy jsou stejné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit