Miyuki korálky - jak na to?

953
10.7.23 10:37

Miyuki - jak na to?

Prosím znáte někdo Miyuki korálky - jak na to? Návody jsem nějaké na netu našla, ale základní návod - jaké korálky pořídit, jakou jehlu, jakou nit? Díky za jakýkoliv postřeh :mavam:
Chtěla bych zkusit prstýnky, možná i náramky (časem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
10.7.23 11:13
@Knizka píše:
Prosím znáte někdo Miyuki korálky - jak na to? Návody jsem nějaké na netu našla, ale základní návod - jaké korálky pořídit, jakou jehlu, jakou nit? Díky za jakýkoliv postřeh :mavam:
Chtěla bych zkusit prstýnky, možná i náramky (časem)

Pořiď si nějakou základní knihu o korálkování, tam najdeš podstatné informace.
A opravdu je nutné začít s tak drahým materiálem? Nestačí pro začátek český rokajl? Myuki jsou krásné, pravidelné, ale pekelně drahé. Na to, aby ses s tím naučila stačí kvalitnější český rokajl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
16.7.23 07:47
@annlady píše:
Pořiď si nějakou základní knihu o korálkování, tam najdeš podstatné informace.
A opravdu je nutné začít s tak drahým materiálem? Nestačí pro začátek český rokajl? Myuki jsou krásné, pravidelné, ale pekelně drahé. Na to, aby ses s tím naučila stačí kvalitnější český rokajl.

Ja jsem docela sikovna, delam plno rucnich praci, vubec se toho nebojim, spis hledam konkretni navod, cim a jak zacit. Asi budu muset projit nejake zahranicni youtube videa, moc jsem toho nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
16.7.23 09:17
@Knizka píše:
Ja jsem docela sikovna, delam plno rucnich praci, vubec se toho nebojim, spis hledam konkretni navod, cim a jak zacit. Asi budu muset projit nejake zahranicni youtube videa, moc jsem toho nenasla.

jak myslíš, nicméně - pracuje s s nimi v základu úplně stejně, jako s jinými korálky, stehy jsou stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat