Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lcj3232 to vypadá taky moc dobře, akorát si nemyslím, že to bude nějaký pomocník s logopedickými potížemi.
Na klasickém tabletu mu taky sem tam nejde rozumět ![]()
Ahoj holky prosím nemá někdo doma mluvíciho kocoura Toma ale co ma ze zadu i otvor na flash? aby prehrál mp3? ja ho videla u sousedu ale oni to mají darkem a už ho hledám dlouho.
poradíte prosím?
Ahoj, obnovuji, nemá někdo doma mluvícího Toma? Zajímalo by mě, jestli má funkce jako aplikace, třeba že po pohlazení vrní???Díky moc
@Ráchelia píše:
Ahoj, obnovuji, nemá někdo doma mluvícího Toma? Zajímalo by mě, jestli má funkce jako aplikace, třeba že po pohlazení vrní???Díky moc
Ano, vrní, hlasitě čurá, když ho bouchneš, tak z něj taky vyleze nějaký zvuk atd. ![]()
@Ivetlu Jééé, moc za odpověď Děkuju, tak to by se mu mohlo líbit…A většinou je psané, že mluví anglicky - vadí to něčemu? říká jako něco sám od sebe? Nebo jen opakuje?
@Ráchelia píše:
@Ivetlu Jééé, moc za odpověď Děkuju, tak to by se mu mohlo líbit…A většinou je psané, že mluví anglicky - vadí to něčemu? říká jako něco sám od sebe? Nebo jen opakuje?
On sám od sebe nemluví… Nebo teda aspoň o tom nevím.
Takže opakuje.
@Ivetlu a to je ten plastový? Nebo mohla bys, prosím, poslat odkaz konkrétně kterého máte? Já o něm dost uvažuju pro kluky k Vánocům, pořád mi berou mobil, aby po nic opakoval, tak doufám, že by je tohle mohlo zaujmout ![]()
@latunka01 Omlouvám se, až teď jsem si přečetla původní dotaz zakladatelky. Doteď jsem si myslela, že je řeč pouze o aplikaci. ![]()
@Ivetlu to nevadí
já mezitím pátrala a našla jsem za super cenu dětský telefon s Tomem, to bude možná ještě lepší než ten mluvící plastový ![]()
Jo ale na tom telefonu se ten tom nehýbá…je jen namalovaný…sama nevím ![]()