Mluvící kocour Talking Tom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
4.11.14 13:08

@lcj3232 to vypadá taky moc dobře, akorát si nemyslím, že to bude nějaký pomocník s logopedickými potížemi. :mrgreen: Na klasickém tabletu mu taky sem tam nejde rozumět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.11.14 13:57

Ahoj holky prosím nemá někdo doma mluvíciho kocoura Toma ale co ma ze zadu i otvor na flash? aby prehrál mp3? ja ho videla u sousedu ale oni to mají darkem a už ho hledám dlouho. :roll: poradíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.11.15 19:17

Ahoj, obnovuji, nemá někdo doma mluvícího Toma? Zajímalo by mě, jestli má funkce jako aplikace, třeba že po pohlazení vrní???Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.11.15 19:47
@Ráchelia píše:
Ahoj, obnovuji, nemá někdo doma mluvícího Toma? Zajímalo by mě, jestli má funkce jako aplikace, třeba že po pohlazení vrní???Díky moc

Ano, vrní, hlasitě čurá, když ho bouchneš, tak z něj taky vyleze nějaký zvuk atd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.11.15 21:44

@Ivetlu Jééé, moc za odpověď Děkuju, tak to by se mu mohlo líbit…A většinou je psané, že mluví anglicky - vadí to něčemu? říká jako něco sám od sebe? Nebo jen opakuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
23.11.15 13:12
@Ráchelia píše:
@Ivetlu Jééé, moc za odpověď Děkuju, tak to by se mu mohlo líbit…A většinou je psané, že mluví anglicky - vadí to něčemu? říká jako něco sám od sebe? Nebo jen opakuje?

On sám od sebe nemluví… Nebo teda aspoň o tom nevím. :lol: Takže opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
23.11.15 13:19

@Ivetlu a to je ten plastový? Nebo mohla bys, prosím, poslat odkaz konkrétně kterého máte? Já o něm dost uvažuju pro kluky k Vánocům, pořád mi berou mobil, aby po nic opakoval, tak doufám, že by je tohle mohlo zaujmout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
23.11.15 13:30

@latunka01 Omlouvám se, až teď jsem si přečetla původní dotaz zakladatelky. Doteď jsem si myslela, že je řeč pouze o aplikaci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
23.11.15 17:24

@Ivetlu to nevadí :mrgreen: já mezitím pátrala a našla jsem za super cenu dětský telefon s Tomem, to bude možná ještě lepší než ten mluvící plastový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.11.15 20:24

Jo ale na tom telefonu se ten tom nehýbá…je jen namalovaný…sama nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí