Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo skušenost s Gymnastickým míčem na kterém se skáče a má i nějakou odolnost a je i pro urostlejší děti???
Já na něm hopsám i s nadváhou a někdy i s manželem oba dva
a naprosto v pohodě…a odolnost to myslíš jak?
Třeba moje 5letá neteř přišla za mamkou - v jedný ruce prasklý míč a v druhý ruce nůžky a s nevinným výrazem povídá: „Mamí, ono se s tím něco stalo, já se jen chtěla podívat, co je vevnitř“
, tak na to odolný nebyl ![]()
Jinak jsem teď kupovala míč holkám s těma ceckama
a ten je do 50kg
Musis koukat do kolika je to kg. Jinak jsme ho v tehu hodne pouzivala a skakal na nem i pritel ![]()
@Meliora píše:
Já mám doma třeba míč do 600kg, teda aspon to tam píšou
Nemáš insportline míč? My ho máme a tam taky píší do 600kg ![]()
My si prehazovali mic tri segry, takze ma za sebou sest tehotnych a je jak novej ![]()
Zalezi na kvalite mice. Mela jsem jeden levnej, na kterej stacilo, aby skocil kocour a praskl pode mnou jako normalni nafukovaci mic a ja padla na zadek.
No a pak jsem mela kvalitni, ten drzel. Bohuzel kocour zase zapracoval (byl agresivni), ale ten uz nepraskl, jen zacal hodne pomalu uchazet. Po zalepeni bez problemu. Po kastraci kocoura jiz zadne problemy a mic jeste nejaky cas slouzil dobre. ![]()
@Kelsey píše:
Nemáš insportline míč? My ho máme a tam taky píší do 600kg
jojo insportline
já měla totiž fobii z toho, že podemnou praskne tak jsem si objednala pořádnej ![]()
![]()