Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den maminky, mám na Vás takový dotaz. Synovi bude 1 rok a chceme mu pořídit dětský stan, ale aby byla možnost do něj vkládat plastové míčky. Koukala jsem na internetu na hodně stanů, ale furt nevíme jaký. Poraďte prosím jestli některá máte takový stan. Děkuji
![]()
No to asi bude nejlepší vybrat si podle vaších dispozic, ne?? Prostorových, finančních atd.
My měli kdysi z Ikei-takové modrobílé iglů. Pak si ho vzala kamarádka
![]()
Ahoj, my máme z Globusu, kolem tří stovek, stan a u toho myslím 100balonků… Nechci kecat v počtu balonků, nicméně už po druhém dni, kdy jsem se tu po nich málem rozmázla mi přišlo, že jich je snad mega
![]()
Gibbo: To je super, to by úplně stačilo
a kdy jste to tam byla kupovat?
@Sosopa píše:
Gibbo: To je super, to by úplně stačiloa kdy jste to tam byla kupovat?
Noooo, my už dlouho, ale co jsem takhle koukla od té doby do letáku, tak to tam průběžně měli… Ale věř mi, že ta euforie z balonků Tě přejde
Už mají v pokoji jen stan na schovku, balonky jsem zavřela do bedny… Pořádné bedny, do které mám problém se dostat i já, ufff ![]()
My mame z netu, presne nevim odkud, byl to darek, ale videla jsem to casto v internetovych obchodech. My mame dva stany propojene tunelem a micky. Dcerka v tom rada blbne, akorat to zabere dost mista.
Já jsem stan dala pryč a na míčky máme cestovní postylku. Může v tom skákat, blbnout a míčky nejsou všude. Má jich 500, takže nikdy nebyly ve stanu ale všude okolo.
@Sosopa
mame tenhle:
http://hraci-domecky.heureka.cz/…-micky-zopa/
je pekny, tunel super, ale nejak jsme blbe odhadla velikost (obrazek mate) a je faaakt veliky. nam se tu nastesti vejde, ale lepsi bude v lete na zahradu ![]()
My měli obyčejný pro 2 lidi na ven z Kauflandu z akce za 150.-. Měli jsme ho postavený doma (samozřejmě bez lanek). V pohodě vydržel řádění 3 dětí. Byl větší než ty dětské, takže to samozřejmě chce místo. Teď ho mají kluci v létě na zahradě místo bunkru.
Obnovuju diskuzi
chci se zeptat, od kolika let jsou zhruba vhodné plastové míčky? už přemýšlím dopředu na Vánoce..:)