Mobilní internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
31.8.09 09:20
Jrk píše:
janine24 píše:
Máme od O2 a až doběhne smlouva, tak zrušíme, nejdou načítat obrázky a videa už tuplem. Ta pomalost je fakt děsná a než se načte stránka, máš vařený kafe :roll:
Pravdepodobne mate pres GPRS, zkuste prejit na CDMA.

Nene, máme CDMA a fakt se to nedá, teď jsem na 10% :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
4.9.09 11:50
janine24 píše:
Jrk píše:
janine24 píše:
Máme od O2 a až doběhne smlouva, tak zrušíme, nejdou načítat obrázky a videa už tuplem. Ta pomalost je fakt děsná a než se načte stránka, máš vařený kafe :roll:

Holt je tam asi spatny signal.
Zkuste na www.rychlost.cz zmerit jak je to rychle, jake to ma vypadky a stabilita.

Jinak pokud muzete a nebude vam vaditpevny pripojny bod (mam to doma ale ne na chate) tak zmente providera. Mimo rychlosti usetrite velke penize.
Pro srovnani:

O2: standartne nekde kolem 760kc/mes pri rychlosti 1MB
UPC 500Kc/mes pri rychlosti 10MB

http://www.upc.cz/internet/?…

A zcela jiste se najdou i jini a mnohem levnejsi poskytovatele. To je dle bydliste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
4.9.09 12:14
Jrk píše:
janine24 píše:
Jrk píše:
janine24 píše:
Holt je tam asi spatny signal…

Jenže tohle má špatný signál asi na 15 místech, co jsem kde zkoušela. Velký města, malý města, vesnice, samota, všude špatný.

Providera rozhodně změníme a UPC to fakt nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
5.9.09 14:48

Urcite, vsak se porozhlednete, to byl jenom priklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.9.18 14:02

chtěla jsem se zeptat..nevíte kolik žere dat, když je člověk připojený na mobilu celý den ( na datech ), ale třeba nic nedělá a nestahuje? jen občas koukna na viber nebo fb?
berou se ty data podle délky připojení nebo podle toho kolik člověk navštíví stránek? nebo jak..( takže kdybych byla připojená celý den a nic neotevřela tak mi to nic nevezme? ) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11.9.18 14:10

@smurfka bere se to podle navštívených stránek, ne délky připojení.

Fb teda žere víc než viber, to je samý obrázek a video.

Ale pozor na aktualizace a procesy na pozadí. Projela bych v nastavení seznam aplikací a těm, co nechci používat mimo domov bych vypla přístup k mobilnímu připojení úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
11.9.18 14:16

@smurfka Aplikace berou data i bez toho, abys je zapnula.
Dá se to lehce sledovat. U Androidu např. v nastavení v položce přenos dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.9.18 14:20

ne o to nejde..potřebuju ted být připojená celý den, právě kvuli volání ze zahraničí přes viber nebo whats up..a nevím jestli když teda budu připojená a třeba tak celý den nepůjdu na net tak jestli mi to něco sežere nebo ne..( jestli mám kvuli tomu přikoupit více dat ) ;) :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný