Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jrk píše:janine24 píše:Pravdepodobne mate pres GPRS, zkuste prejit na CDMA.
Máme od O2 a až doběhne smlouva, tak zrušíme, nejdou načítat obrázky a videa už tuplem. Ta pomalost je fakt děsná a než se načte stránka, máš vařený kafe
Nene, máme CDMA a fakt se to nedá, teď jsem na 10% ![]()
janine24 píše:Jrk píše:Nene, máme CDMA a fakt se to nedá, teď jsem na 10%janine24 píše:Pravdepodobne mate pres GPRS, zkuste prejit na CDMA.
Máme od O2 a až doběhne smlouva, tak zrušíme, nejdou načítat obrázky a videa už tuplem. Ta pomalost je fakt děsná a než se načte stránka, máš vařený kafe
Holt je tam asi spatny signal.
Zkuste na www.rychlost.cz zmerit jak je to rychle, jake to ma vypadky a stabilita.
Jinak pokud muzete a nebude vam vaditpevny pripojny bod (mam to doma ale ne na chate) tak zmente providera. Mimo rychlosti usetrite velke penize.
Pro srovnani:
O2: standartne nekde kolem 760kc/mes pri rychlosti 1MB
UPC 500Kc/mes pri rychlosti 10MB
A zcela jiste se najdou i jini a mnohem levnejsi poskytovatele. To je dle bydliste.
Jrk píše:janine24 píše:Holt je tam asi spatny signal…Jrk píše:Nene, máme CDMA a fakt se to nedá, teď jsem na 10%janine24 píše:Pravdepodobne mate pres GPRS, zkuste prejit na CDMA.
Jenže tohle má špatný signál asi na 15 místech, co jsem kde zkoušela. Velký města, malý města, vesnice, samota, všude špatný.
Providera rozhodně změníme a UPC to fakt nebude.
chtěla jsem se zeptat..nevíte kolik žere dat, když je člověk připojený na mobilu celý den ( na datech ), ale třeba nic nedělá a nestahuje? jen občas koukna na viber nebo fb?
berou se ty data podle délky připojení nebo podle toho kolik člověk navštíví stránek? nebo jak..( takže kdybych byla připojená celý den a nic neotevřela tak mi to nic nevezme? ) ![]()
@smurfka bere se to podle navštívených stránek, ne délky připojení.
Fb teda žere víc než viber, to je samý obrázek a video.
Ale pozor na aktualizace a procesy na pozadí. Projela bych v nastavení seznam aplikací a těm, co nechci používat mimo domov bych vypla přístup k mobilnímu připojení úplně
@smurfka Aplikace berou data i bez toho, abys je zapnula.
Dá se to lehce sledovat. U Androidu např. v nastavení v položce přenos dat.
ne o to nejde..potřebuju ted být připojená celý den, právě kvuli volání ze zahraničí přes viber nebo whats up..a nevím jestli když teda budu připojená a třeba tak celý den nepůjdu na net tak jestli mi to něco sežere nebo ne..( jestli mám kvuli tomu přikoupit více dat )
![]()