Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám to samé, a ani věkem se to nezmění 😂. Dítě šlo císařem takže ani tak se to nezvětšilo. Je pravda, že dost často je ze mě můj muž „natrhlej“ jelikož to mám ráda tvrději
už si zvykl… Nedá se nic dělat. Furt lepší než aby plaval přeci ne
Jestli si ho láme, tak má problém s erekcí ne? Když je penis opravdu ztopořený, tak se neláme ![]()
@Barevné klubíčko tak částečně ano ne vždy je uplně pevný, ale měkčí se nezlomí, tvrdý je snažší poranit, takže u slabší erekce nemám obavu, nevím, každopádně velikostí to přeci taky musí být, ne?
@Anonymní píše: Více
jak jsi myslela natrhlej? to opravdu nechápu
Tohle je hrozný název diskuze, ať se na mě nikdo nezlobí, ale fakt hrozný ![]()
Spíš by mě zajímalo, jak jsi přišla na to, že máš moc těsnou vagínu? Není spíš problém v partnerovi, který má hodně dlouhý penis? Myslím si, že ženy zbytečně hledají problém na svojí straně. Pokud zaznamenáváte nějaké problémy v sexuální oblasti, tak je potřeba s tím začít pracovat - používáte nějaké lubrikanty? Můžete zkusit polohy pro snadnější vniknutí penisu, můžete zkusit kondom, erekční kroužek a jiné pomůcky. Pokud by to nepomohlo, pak je na místě to zkonzultovat se sexuologem ![]()
@ZinaJudita1 délkou penisu, ale proč to bolí potom jeho? To nechápu, většinou si na bolest stěžují ženy chlapi tak často ne buď máme častěji ty problémy na nebo se oni méně svěřují, nevím ten můj ale jo
Máte některá z vás taky zkušenost, že ji máte dole tak sevřenou či co? přítel se do mě nemůže pořádně vejít ani z půlky(má ho fakt velikého-23 cm obříka) a při živějším sexu si ho dost láme a bolí ho to vzhledem k jeho délce, snažím se uvolnit ale pořádně t o nejde, můžu mu nějak víc ublížit? mám trošku vyšší práh bolestivosti takže sama nic moc necítím