Moc těsná vagína

Anonymní
17.5.24 14:18

moc těsná vagína

Máte některá z vás taky zkušenost, že ji máte dole tak sevřenou či co? přítel se do mě nemůže pořádně vejít ani z půlky(má ho fakt velikého-23 cm obříka) a při živějším sexu si ho dost láme a bolí ho to vzhledem k jeho délce, snažím se uvolnit ale pořádně t o nejde, můžu mu nějak víc ublížit? mám trošku vyšší práh bolestivosti takže sama nic moc necítím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76577
17.5.24 14:33
@Anonymní píše: Více

zas už :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.24 14:36

Mám to samé, a ani věkem se to nezmění 😂. Dítě šlo císařem takže ani tak se to nezvětšilo. Je pravda, že dost často je ze mě můj muž „natrhlej“ jelikož to mám ráda tvrději :oops: už si zvykl… Nedá se nic dělat. Furt lepší než aby plaval přeci ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.24 14:37

natrhlej, jak to myslíš?

• Citovat
  • Upravit
17.5.24 15:18

Jestli si ho láme, tak má problém s erekcí ne? Když je penis opravdu ztopořený, tak se neláme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11469
17.5.24 15:21
@Barevné klubíčko píše: Více
Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.24 15:24

@Barevné klubíčko tak částečně ano ne vždy je uplně pevný, ale měkčí se nezlomí, tvrdý je snažší poranit, takže u slabší erekce nemám obavu, nevím, každopádně velikostí to přeci taky musí být, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.24 16:31

jak jsi myslela natrhlej? to opravdu nechápu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.24 21:58

Co se může stát v nejhorším?

• Citovat
  • Upravit
ZinaJudita1
22.5.24 20:49

Tohle je hrozný název diskuze, ať se na mě nikdo nezlobí, ale fakt hrozný :roll:
Spíš by mě zajímalo, jak jsi přišla na to, že máš moc těsnou vagínu? Není spíš problém v partnerovi, který má hodně dlouhý penis? Myslím si, že ženy zbytečně hledají problém na svojí straně. Pokud zaznamenáváte nějaké problémy v sexuální oblasti, tak je potřeba s tím začít pracovat - používáte nějaké lubrikanty? Můžete zkusit polohy pro snadnější vniknutí penisu, můžete zkusit kondom, erekční kroužek a jiné pomůcky. Pokud by to nepomohlo, pak je na místě to zkonzultovat se sexuologem ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.24 15:54

@ZinaJudita1 délkou penisu, ale proč to bolí potom jeho? To nechápu, většinou si na bolest stěžují ženy chlapi tak často ne buď máme častěji ty problémy na nebo se oni méně svěřují, nevím ten můj ale jo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.24 11:06
@ZinaJudita1

Tak dle sexuologa se prý může zlomit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie