Moč ze zkumavky

27.7.17 08:34

Moč ze zkumavky

Dobrý den. Trápí mě bolest při čůrání na konci. Není to pálivá bolest! Vím co je to „pálení“ ale u me je to spise neprijemna bolest ktera mi „vystřeluje“ při močení do močáku. Když si ho po čůrání zmáčknu je jakoby plný, ale kdyz jdu na záchod, vycuram par kapek. Byla jsem na gynekologii a řekli ze mam nacurat do zkumavky a v tu dobu me to absolutne nebolelo.Jak kdyby to zmizelo. Zkontroloval me, ale nic v „podbřišku“ a „uvnitř“ mě nic necítil a mě nic nebolelo. Ve zkumavce taky nic nenašli. Bradavky mám celkem citlivé, když projedu rukou, alw to mám někdy i normálně. Prášky mi na to nedal, protože řekl, ze je to zřejmě nezbytné, ale mě to pořád bolí. Muze to byt neco jiného nez zánět močaku? Co mi může sakra být?!:( můžu být těhotná? Jde to zjistit z te moci? Ale řekli ze nic nenašli a kdybych těhotná byla, řekli by to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
27.7.17 08:52

Tak jestli jsi byla na gyndě a prohlížel tě, tak by si asi něčeho všiml, ne? Z moči nedělají těhotenstký test, ale podle vybavení ordinace většinou namočí lakmusový papírek a tím zjistí, že je něco v nepořádku. Pak to mohou poslat dá.
Objednej se na urologii, když tam zavoláš, že je to akutní, tak by tě mohli vzít dřív. Jestli si myslíš, že bys mohla být těhotná, udělej si těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.7.17 13:51

Těhu test a na urologii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie