Močák - ledviny?

ilusionist
1.2.22 14:08

Močák - ledviny?

Ahoj děvčata a ženy,

mám problém :zed: už v neděli večer jsem cítila řezání v močových cestách ale přešlo to až do pondělního večera. Přes den mi bylo úplně dobře a večer, jak jsem si lehla, to začalo. Co čtvrt hodiny jsem se v noci budila na záchod, jenom pár kapek a bolest šílená. Furt jsem si říkala že to vydržím protože u nás na uro klinice jsou v noci hrozně nepříjemní a nechtěla jsem tam jezdit, no nicméně v pět ráno na to stejně došlo, protože už jsem nemohla ani sedět, nic. Dostala jsem Furolin a Algifen. Beru po osmi hodinách, řezání v močáku přešlo, ATB asi zabraly (měla jsem bílkoviny a bakterie na ++). Do toho jsem to včera večer dostala, takže nevím, jestli to není z toho.. ale občas mě píchne v zádech a v podbřišku. Teplotu nemám, celkově je mi líp ani tak často na záchod nechodím, ledviny na poklepání nebolí… Je možné aby se mi rozjel zánět ledvin ikdyž jsem začla brát ATB včas a příznaky při čůrání ustupují, jen to občasné píchnutí v zádech?

Omlouvám se, možná jsem fakt těžkej případ hypochondra ale jenom za leden jsem byla skoro furt na homeoffice z práce protože jsem měla zdravotní problémy a mám úplně paniku z toho, že budu muset být opět doma. Snažím se hodně pít, být v teple, zajdu si ještě pro uroval d-manosa… Díky moc za všechny rady a zkušenosti.

N.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
1.2.22 14:39

No, když jsem měla zánět ledvin, tak jsem to poznala, a to tak, že to rozhodně přehlédnout, nebo spíš necítít nešlo a rozhodně to nebylo nic příjemnýho. Pokud tě neboli poklepání na ledviny, byla bych asi v klidu. Mě doktorka poklepala a měla jsem co dělat, abych nezařvala, bolelo to strašně, nešlo ležet, nic. Uvidíš na kontrole, ale byla bych v klidu. Já měla zánět močáku nespočetněkrát a zánět ledvin „jen“ jednou. Ono to ne vždycky vyleze a navíc jsi dostala včas antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
1.2.22 15:07
@ilusionist píše:
Ahoj děvčata a ženy,

mám problém :zed: už v neděli večer jsem cítila řezání v močových cestách ale přešlo to až do pondělního večera. Přes den mi bylo úplně dobře a večer, jak jsem si lehla, to začalo. Co čtvrt hodiny jsem se v noci budila na záchod, jenom pár kapek a bolest šílená. Furt jsem si říkala že to vydržím protože u nás na uro klinice jsou v noci hrozně nepříjemní a nechtěla jsem tam jezdit, no nicméně v pět ráno na to stejně došlo, protože už jsem nemohla ani sedět, nic. Dostala jsem Furolin a Algifen. Beru po osmi hodinách, řezání v močáku přešlo, ATB asi zabraly (měla jsem bílkoviny a bakterie na ++). Do toho jsem to včera večer dostala, takže nevím, jestli to není z toho.. ale občas mě píchne v zádech a v podbřišku. Teplotu nemám, celkově je mi líp ani tak často na záchod nechodím, ledviny na poklepání nebolí… Je možné aby se mi rozjel zánět ledvin ikdyž jsem začla brát ATB včas a příznaky při čůrání ustupují, jen to občasné píchnutí v zádech?

Omlouvám se, možná jsem fakt těžkej případ hypochondra ale jenom za leden jsem byla skoro furt na homeoffice z práce protože jsem měla zdravotní problémy a mám úplně paniku z toho, že budu muset být opět doma. Snažím se hodně pít, být v teple, zajdu si ještě pro uroval d-manosa… Díky moc za všechny rady a zkušenosti.

N.

Ahoj, mě při zánětu ledvin bolelo v zádech a stupňovalo se to, na poklep šílená bolest, horečky 42, zvracení, ještě jsem v tu dobu ležela na psychiatrii, takže to samozřejmě zanedbali a když už jsem fakt byla hrobníkovi na lopatě, tak jsem se dostala na nefrologii, kde jsem měla 15 dní infuze. Myslím, že zánět ledvin bys fakt poznala… A ATB jsi dostala včas, tak snad to bude ok. Já běžný zánět močáku měla už asi milionkrát a na ledviny to šlo jen jednou a to ještě díky zanedbané péči na psychiatrii. Kdyby se něco zhoršovalo, tak kontaktuj Dr., ale věřím že to bude dobré. Neboj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
1.2.22 15:08

A dělali ti kultivaci? Protože jestli ne, tak ti klidně ty antibiotika nemusí úplně na 100 % zabrat, mohla bys mít nějaký odolnější kmen bakterií. Mně než se ten zánět ledvin rozjel, že to fakt nešlo s ničím splést a pekelně to bolelo, tak to trvalo týden, do té doby to byla prostě taková celkem snesitelná bolest v bedrech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí