Modeling sen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
224
15.6.24 21:50

Modeling Brno

Dobrý večer, děvčata chci se zeptat jestli nevíte o nějaké agentuře modelingové, :* bych bych moc rada, je to můj sen od malá :srdce: nebo klidně nějaké foceni.. Brno!! Děkuji vsem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
224
15.6.24 22:09

Modeling sen

Dobrý večer, omlouvám se ze to sem pisu dvakrát ale bohužel se mi první dizkusi neozval nikdo..tak to dávám sem :srdce: :roll: nevěděl by někdo o nějakým focenim nebo nějaká agentura modeling Brno!! Děkuji všem je to můj sen od malička a udělali by jste mi velkou radost :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
15.6.24 22:13

@Niki820 moje dcera začíná s modelingem. Tak o tom trochu vím. Každá agentura je jiná, má jiné zákazníky. Takže - u každé agentury budou jiné požadavky. Zatímco pro přehlídky určitě výška aspoň 176, tak pro foceni je to méně striktní. Taky už neplatí, ze modelku muže dělat jen vychrtlina - jsou i plus size modelky, a to velmi úspěšné. Ale stále musí mít výšku a obličejové rysy shodne - lícní kosti, plné rty, apod. Agentur je dost, ale bacha na ty neseriózní. Seriózní agentura nebude chtít peníze předem za kurzy apodobne nesmysly. Taky je chyba hledat jen v místě bydliště. Nejvíc agentur je v Praze, tak to zkus tam.
Agentury mají někdy “Open calls “ tedy dny, kdy můžeš k nim přijít na nábor.
Tak to zkus.
Nebo můžeš poslat fotky, a v případě zájmu se ti ozvou.

• Citovat
  • Upravit
224
15.6.24 22:18

@sahrazad1 děkuji vam moc :srdce: zkusím to tedy :srdce: od malička sem chtěla dělat modeling :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
16.6.24 05:23

A chceš fotit akty nebo časáky nebo i něco víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
16.6.24 07:05
@Rotha píše: Více

V 16 letech akty snad ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.6.24 08:08