Moderní polštářek a deka do kočárku. Existuje?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2400
15.6.12 08:13

Moderní polštářek a deka do kočárku. Existuje ?

Ahoj maminky, včera jsem si chystala kočárek a zjistila jsem, že je to hrůza. Koupili jsme si černý kočárek Mutsy Transporter a ozdobný bílý polštářek s dečkou, který mám po prvním dítěti, vypadá v tom černém kočárku regulérně jako truhla připravená do hrobu. Zkoušela jsem se ke kočárku různě vracet, ale bohužel, vypadá to fakt strašně. Ta nažehlená bílá slavnostní dečka se tam prostě vůbec nehodí. :nevim: Potřebovala bych fakt něco moderního. Nemůžu nic najít, vypadá to na díru na trhu, nebo se mi to zdá? Přikrýt ho dekou z Ikea mi přijde takový narychlo, spíš by se mi líbilo něco dokulata, lehčího na léto, v pěkné barvě, moderního materiálu. Klidně i něco na zipeček, nebo opravdu jen dečka. Ale bez krajzlíků a tak. Díky za tipy, pokud máte. Cena nerozhoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5254
15.6.12 08:18

@dada12 zkus mrknout sem http://pinkie.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
15.6.12 08:20

Polstarek bych nedavala vubec a detskych dek do kocarku sezenes vsude spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.6.12 08:27

Ahoj budu mít bílo-černý kočár a řeším to samé.. nikde jsem nic nenašla. takže jsem koupila výpln do peřinky a polštářku koupila látku a nechám si to ušít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.6.12 08:29

A co ty sety od Emitexu? Jsou jednoduché, mají více barev 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
15.6.12 08:48
@Lucynka86 píše:
Ahoj budu mít bílo-černý kočár a řeším to samé.. nikde jsem nic nenašla. takže jsem koupila výpln do peřinky a polštářku koupila látku a nechám si to ušít..

Přesně tak, mám černý s bílým vnitřkem. Různé dečky samozřejmě mám, ale já chci něco kulatého, do kulatého kočárku, co drží tvar, ne tam muchlat deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.6.12 08:52

Teď na léto bych to neřešila, pod hlavu plínu a příkrýt plínou :-) Prodávaj se i různě s obrázkama a barevně sladěné v setech, aby si každý přišel na své :-) A hlavně se pak člověk nekácí z každého ublinknutí, prostě dám čistou plínu a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.6.12 08:54

Jinak deku do kulata bych udělala tak, že vystřihnu pořadovaný tvar z fleecovky a bavlnkou obšiju, jak deku tak bavlnku seženu v barvě, jakou chci…a je to za pár korun a ještě se chlubím, že jsem to dělala sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
15.6.12 08:56

Holky díky moc za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
15.6.12 09:02

Já jsem pod hlavu dala plínu a deku jsem si nechala uplíct od tchýně… viděla jsem to na veletrhu a moc se mi to líbilo. Takže pletená přikrývka a můžeš si vybrat jakou chceš barvu a vzor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.6.12 09:09

Ahoj, já nakupovala textil přes detskydesign. cz mají prodejnu v Praze, byla jsem tam i osobně a paní majitelka je moc ochotná. Ukázala mi spoustu katalogů od italských firem, nemá to ani na webu… objednání do 4 týdnů. Fakt luxusní kousky. Holt Italové si na děti potrpí ;)
ale cenově je to fakt palba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
15.6.12 09:25

My máme do kočárku dečku z babusového vlákna, a nejen že vypadá krásně, ale je to moc praktická věcička :palec: Kulatý tvar ale nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.6.12 09:28

@Etcetera78 Jo jo, taky to tak řeším… Z toho fleecu jsem usila i potah na tu peřinku do kočárku ;)
Polštářek nedávám, dávala jsem plenu a zase budu. Dělají se i různé s potiskem, což je efektní a ještě se to dá rychle „recyklovat“ :mrgreen:
A pod mimi - froťák v barvě ke kočárku - u bílo-černého asi jakýkoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
15.6.12 09:36

Tak já jám od začátku tzv. španělskou deku. Vypadá prostě normálně. Mám hnědý kočár. A polštářek to nevím, ten se dává? Já mám ušitou vložku v barvách kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
15.6.12 09:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat