Mohu tam něco mít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
21.6.20 19:16

Mohu tam něco mít?

Už jsem tu jednou psala ohledně mého problému, cca dva roky krvácení mimo ms..každých 14 dnů, někdy v lednu mi gyn. dělala onkomarkery.. CA jsem měla negativní a HE4 o něco vyšší, konkrétně 27. čímž mě dost vyděsila..podstoupila jsem kyretáž k zjištění příčiny toho krvácení, nebyli nalezeny žádné maligní bunky..skoro vše v pořádku, nalezli mi jen myom a doporučili z preventivních důvodu hysterektomii, protože veškerou hormonální léčbu na zastavení krvácení jsem už vyzkoušela. Primář, který mi prováděl kyretáž a má i operovat mě i vyšetřoval.. přes vnitřní ultrazvuk nic neviděl a vaječníky byly také čisté.. ale asi měsíc po tom, kdy mi vyšetření ještě prováděla má gynekoložka, tam viděla cysty..každopádně při poslední předoperační kontrole cca tři týdny byly opět vaječníky čisté.. jde o to, že mám trávicí obtíže, častý pocit nafouklého břicha.. vím že to bývá i při rakovině vaječníku, já sice na tyto obtíže trpím celý život, ale ted v té kombinaci kdy mi semtam pobolívají vaječníky a záda, mě to děsí. Myslíte, že je i tak možnost, že bych tam něco měla? Pokud by to už nějakýcm způsobem zasahovalo do břicha, viděli by to přes ten ultrazvuk? Za necelé dva týdny mě čeká ta operace a bojím se právě těchto komplikací, mají mi odebrat dělohu a vejcovody, ale vaječníky nechat… jen v případě, že by něco objevili..čehož se právě obávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
484
21.6.20 19:56

Onkomarkery jste mela negativni, potize predpokladam nemate nove od ledna, takze bych se rakoviny nebala. Kdyby jste mela tyto priznaky kvuli rakovine, uz by pravdepodobne na UZ byl nalez mnohem vetsi nez jen neco maleho k prehlednuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí