Mokré prádlo - jak urychlit schnutí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
29.7.11 13:34

jak už psaly holky výše :-) já bych to přejela žehličkou a vypla napařování. Já taky tak občas „suším“ narychlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.7.11 13:50

Ahoj. Prádlo uschne rychleji tam, kde je menší vlhkost (u nás třeba většinou venku, když zrovna neprší). K rychlejšímu odpařování pomáhá vysoká teplota (takže třeba ta žehlička nebo v zimě topení) a rychlý pohyb vzduchu kolem (fén a nebo když prádlo visí venku, tak dost místa mezi jednotlivými kousky). Základem je ale co nejlepší vyždímání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.7.11 13:55

ok ;-) jdu to zkusit ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
29.7.11 14:18
Lenka988 píše:
MUFICE píše:
Občas jsem prádlo taky fénovala :-D , ale většinou jednu věc, kterou jsem si zrovna chtěla vzít na sebe :-) A máš to prádlo venku nebo doma? Když já večer vyperu a dám to přes noc ven na šnůru nebo sušák, tak to mám ráno suchý :-) Doma na sušáku se mi to prádlo suší aspon 2 dni, když se ted netopí.
mám to taky venku . už od včerejška asi od 5 hodin ..

Aha, tak to je divný 8-o Včera odpoledne jsem prala ručníky a ještě večer to bylo suchý. Jestli u vás v noci pršelo, tak je možný, že to zmoklo a nacucalo se to vodou. To se mi taky jednou stalo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.7.11 15:02
MUFICE píše:
Lenka988 píše:
MUFICE píše:
Občas jsem prádlo taky fénovala :-D , ale většinou jednu věc, kterou jsem si zrovna chtěla vzít na sebe :-) A máš to prádlo venku nebo doma? Když já večer vyperu a dám to přes noc ven na šnůru nebo sušák, tak to mám ráno suchý :-) Doma na sušáku se mi to prádlo suší aspon 2 dni, když se ted netopí.
mám to taky venku . už od včerejška asi od 5 hodin ..
Aha, tak to je divný 8-o Včera odpoledne jsem prala ručníky a ještě večer to bylo suchý. Jestli u vás v noci pršelo, tak je možný, že to zmoklo a nacucalo se to vodou. To se mi taky jednou stalo :evil:

no .. je to dost možná že pršelo . ale teďka už naštěstí vylezlo trochu slunko. Tak to snad do té hoďkdy uschne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.7.15 21:53

A jak dlouho to bude trvat, když to budete fénovat? myslím jen jednu věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.15 20:22

Nejradši dávám prádlo ven - už se těším na domeček, balkón už mě neba. Ale když potřebuju něco menšího a rychle, tak taky fénuju. ;) Ale nejlepší je usušené na čerstvém vzduchu. V těchto dnech ideal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný