Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám menší problém..
ve 4 hodiny odjíždíme na dovolenou a já mám pořád mokré oblečení pořád to nechce uschnout. Neví prosím někdo, jak by se to dalo nějak urychlit?
P.S. sušičku nemáme..
Opatrně přežehlit? Nebo dát sušák před zapnutou troubu. Anebo nemáte radiátorek do zásuvky? Tak jsem taky sušila ![]()
přežehlit žehličkou, vypni napařování a vyžehli. Pro materiál to není nic moc, ale účel to splní.
co je to za pradlo?
napada me jedine ventilator-pustit na susak,kde bude pradlo,idealni by byl primotop k tomu…
nevim jak u vas je pocasi,u nas v olmiku zadna hitparada
,kdyztak dat ven…
pak jedine co jde zehlit,at se vylhkost vypari…
nic jineho me nanapada,kdyz susicka neni ![]()
Vyžehlit nebo pustit mezi prádlo ventilátor, ten dělá zázraky. Pokud to nestihne uschnout, tak případně zabalit ještě vlhké do igelitky, aby se ostatní věci neobarvily a nenamočily a na místě hned vyndat a pověsit na ramínko.
kate02 píše:
Mě by asi jako první napadlo to vyfénovat…
nojoo . jenže ona je to vážně uplně mokré .. je to na věšáku od včerejška a pořád mokrý.://
Občas jsem prádlo taky fénovala
, ale většinou jednu věc, kterou jsem si zrovna chtěla vzít na sebe
A máš to prádlo venku nebo doma? Když já večer vyperu a dám to přes noc ven na šnůru nebo sušák, tak to mám ráno suchý
Doma na sušáku se mi to prádlo suší aspon 2 dni, když se ted netopí.
MUFICE píše:
Občas jsem prádlo taky fénovala, ale většinou jednu věc, kterou jsem si zrovna chtěla vzít na sebe
A máš to prádlo venku nebo doma? Když já večer vyperu a dám to přes noc ven na šnůru nebo sušák, tak to mám ráno suchý
Doma na sušáku se mi to prádlo suší aspon 2 dni, když se ted netopí.
mám to taky venku . už od včerejška asi od 5 hodin ..
ja bych to vzala s sebou vlhky a hned po prijezdu vybalila a dosusila…
já bych to asi zkusila vyžehlit a než pojedete tak dát vyžehlené na sušák (nebo do dveří pověsit), ale asi doma spíš, teda pokud tam taky prší… a kdyžtak tomu pomoct buď troubou nebo tím fénem či nějakým topným zařízením…
když potřebuju aby něco rychle uschnulo, položím to na ručník a pustím do toho fén, ten po chvílich přemisťuji na další místo a za chvíli je např. triko suché