Mokré prádlo - jak urychlit schnutí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
29.7.11 12:33

Mokré prádlo

Mám menší problém.. :-D ve 4 hodiny odjíždíme na dovolenou a já mám pořád mokré oblečení pořád to nechce uschnout. Neví prosím někdo, jak by se to dalo nějak urychlit? :zed: P.S. sušičku nemáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
29.7.11 12:35

Opatrně přežehlit? Nebo dát sušák před zapnutou troubu. Anebo nemáte radiátorek do zásuvky? Tak jsem taky sušila :wink:

• Citovat
  • Upravit
27247
29.7.11 12:35

přežehlit žehličkou, vypni napařování a vyžehli. Pro materiál to není nic moc, ale účel to splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.7.11 12:37

a taky střídavě profénovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
29.7.11 12:38

co je to za pradlo?

napada me jedine ventilator-pustit na susak,kde bude pradlo,idealni by byl primotop k tomu…

nevim jak u vas je pocasi,u nas v olmiku zadna hitparada :zed: ,kdyztak dat ven…

pak jedine co jde zehlit,at se vylhkost vypari…

nic jineho me nanapada,kdyz susicka neni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.7.11 12:38

Mě by asi jako první napadlo to vyfénovat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.7.11 12:42

nestane se nic s tím bílým prádlem ? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837

Vyžehlit nebo pustit mezi prádlo ventilátor, ten dělá zázraky. Pokud to nestihne uschnout, tak případně zabalit ještě vlhké do igelitky, aby se ostatní věci neobarvily a nenamočily a na místě hned vyndat a pověsit na ramínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
kate02 píše:
Mě by asi jako první napadlo to vyfénovat… :mrgreen:

nojoo . jenže ona je to vážně uplně mokré .. je to na věšáku od včerejška a pořád mokrý.://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
29.7.11 12:51

Občas jsem prádlo taky fénovala :-D , ale většinou jednu věc, kterou jsem si zrovna chtěla vzít na sebe :-) A máš to prádlo venku nebo doma? Když já večer vyperu a dám to přes noc ven na šnůru nebo sušák, tak to mám ráno suchý :-) Doma na sušáku se mi to prádlo suší aspon 2 dni, když se ted netopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.7.11 12:52
MUFICE píše:
Občas jsem prádlo taky fénovala :-D , ale většinou jednu věc, kterou jsem si zrovna chtěla vzít na sebe :-) A máš to prádlo venku nebo doma? Když já večer vyperu a dám to přes noc ven na šnůru nebo sušák, tak to mám ráno suchý :-) Doma na sušáku se mi to prádlo suší aspon 2 dni, když se ted netopí.

mám to taky venku . už od včerejška asi od 5 hodin ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.7.11 13:17

ja bych to vzala s sebou vlhky a hned po prijezdu vybalila a dosusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
29.7.11 13:23

já bych to asi zkusila vyžehlit a než pojedete tak dát vyžehlené na sušák (nebo do dveří pověsit), ale asi doma spíš, teda pokud tam taky prší… a kdyžtak tomu pomoct buď troubou nebo tím fénem či nějakým topným zařízením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.7.11 13:24

no zkusím to teda přežehlit. .. snad se nic nestane :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.7.11 13:28

když potřebuju aby něco rychle uschnulo, položím to na ručník a pustím do toho fén, ten po chvílich přemisťuji na další místo a za chvíli je např. triko suché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný