Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Beru Clormetine a vlhkost zůstala stejná.
Světě div se, nepřibrala jsem, výkyv nálad a špinění byl pouze na začátku. Jsem s ní spokojená. Může se stát, že ti zvolená nesedne, ale neboj se, vyměnit se dá vždycky. ![]()
Opravdu na to antikoncepce u mě vliv neměla. Jedla jsem ji vždy. A bála jsem se, že o to přijdu v těhotenství, ale i tam se mi to daří zachovat, i když asi méně častěji ( možná se podvědomě trochu bojím tlačit v tom těhotenství ).
@Anonymní píše:
Ahoj, asi blbej dotaz, ale vypozorovaly jste některá vliv HA na mokrý orgasmus? (Nebo na orgasmus celkově). Chtěla bych začít brát, mám 2 děti a další neplánuju, ale nerada bych o tuto schopnost stříkání přišla. Bojím se, že budu vyschlá frigida
Schopnost stříkání ![]()
Měla jsem menší citlivost klitorisu, když jsem HA brala. Na vaginální orgasmus to vliv nemělo. Nevím, proč se to stříkání u ženských tolik řeší, snad hlavní je orgasmu dosáhnout, ne? Ať už suchého nebo mokrého. ![]()
Ahoj, asi blbej dotaz, ale vypozorovaly jste některá vliv HA na mokrý orgasmus? (Nebo na orgasmus celkově). Chtěla bych začít brát, mám 2 děti a další neplánuju, ale nerada bych o tuto schopnost stříkání přišla. Bojím se, že budu vyschlá frigida