Mokrý orgasmus a HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.8.21 19:10

Mokrý orgasmus a HA

Ahoj, asi blbej dotaz, ale vypozorovaly jste některá vliv HA na mokrý orgasmus? (Nebo na orgasmus celkově). Chtěla bych začít brát, mám 2 děti a další neplánuju, ale nerada bych o tuto schopnost stříkání přišla. Bojím se, že budu vyschlá frigida :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
16.8.21 19:23

Beru Clormetine a vlhkost zůstala stejná. :lol: Světě div se, nepřibrala jsem, výkyv nálad a špinění byl pouze na začátku. Jsem s ní spokojená. Může se stát, že ti zvolená nesedne, ale neboj se, vyměnit se dá vždycky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
16.8.21 19:49

Opravdu na to antikoncepce u mě vliv neměla. Jedla jsem ji vždy. A bála jsem se, že o to přijdu v těhotenství, ale i tam se mi to daří zachovat, i když asi méně častěji ( možná se podvědomě trochu bojím tlačit v tom těhotenství ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
16.8.21 19:55
@Anonymní píše:
Ahoj, asi blbej dotaz, ale vypozorovaly jste některá vliv HA na mokrý orgasmus? (Nebo na orgasmus celkově). Chtěla bych začít brát, mám 2 děti a další neplánuju, ale nerada bych o tuto schopnost stříkání přišla. Bojím se, že budu vyschlá frigida :roll:

Schopnost stříkání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
14.9.21 21:35

Měla jsem menší citlivost klitorisu, když jsem HA brala. Na vaginální orgasmus to vliv nemělo. Nevím, proč se to stříkání u ženských tolik řeší, snad hlavní je orgasmu dosáhnout, ne? Ať už suchého nebo mokrého. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí