Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, prosim, vejde se do miminkovského kosiku monitor dechu? Mame BabySense II..a ted znama nabirzi kosik a dost o nem uvazuji, ona monitor npouzivala tak nevim prave..taky nevim zda ty kosiky mají ruznou velikost nebo jsou stejne..Diky
Tak at ti posle rozměry košíku
. Jinak my monitor pouzivame a mame ho pouze v postylce. Pres den mam syna v obyvaku kde jsem s nim a myslim ze ho kontroluju dost casto i bez monitoru. Nedavala bych vsude na noc to je bez diskuze ![]()
Měla jsem monitor v košíku. Takovém tom klasického hranatého tvaru.
BabySense by asi mohl - je ze dvou menších desek. Ale co pak bude mít mimi v postýlce? Budeš pořizovat dva monitory? Přendavat by se mi to každý večer tedy nechtělo
Jinak já měla mimi přes den u sebe jako @louskacek2 a taky bez monitoru
@Tichošlápek @louskacek2 Třeba jí bude miminko v košíku spát v ložnici
(Jako mě..)
Mimi by to mělo místo postýlky ze zacatku i na noc. Syn 2,5 roku spi zatím s nami v loznici a nevejde se tam ještě postýlka, tak prave jsme mysleli tohle koupit. Nez se maly prestehuje do svého pokojicku. Nechci ho ‚vymenit‘ za mimi aby nezarlil.
@PetiteFillette pravda
myšlenkové pochody opět pod bodem mrazu ![]()
@PetiteFillette píše:
@Tichošlápek @louskacek2 Třeba jí bude miminko v košíku spát v ložnici(Jako mě..)
Mas kosik místo detske postýlky?? A je to v pohode? Nemá to zadnou nevyhodu oproti normalni postýlce? ![]()
@Tichošlápek Mě by to asi taky nenapadlo, kdybych to tak sama před lety neměla ![]()
Holky to budenavic druhy dite, takze prave když bude spatchci toho co nejvic vyuzit
a ne furt chdit kontrolovat.. ![]()
Malý byl v košíku do cca 4,5 měsíce. a máme babysense 5 (dvě kulatý desky). v košíku měl jen jednu desku, stačila bohatě a místa kolem ní bylo dost. takže by se tam měla vejít i klasická deska od II. záleží na rozměru košíku. pak jsem ho učila na postýlku, takže měl jednu desku v košíku a druhou v postýlce a přehazovala jsem jen centrální jednotku. ![]()
Příspěvek upraven 14.10.15 v 10:29
@mattez píše:
Mas kosik místo detske postýlky?? A je to v pohode? Nemá to zadnou nevyhodu oproti normalni postýlce?
Nevýhodu v tom žádnou nevidím. Naopak se v něm dobře uspávalo, jak se s ním dobře popojíždělo a kolíbalo
Akorát jak se začal otáčet na břicho, tak už neměl moc prostoru a v necelém půlroce šel do normální postýlky dřív, než se začal zvedat na kolena.
Mám tento košík. Ale monitor Nanny a Reer, takže s Babysense neporadím.. 
My měli taky monitor Baby sense, 2 desky. Když byl Matýsek maličký, tak měl jednu desku v košíku a druhou v postýlce. Když dorostl na obě desky, tak jsme stejně monitor přestali používat… Přehazovali jsme pouze tu krabičku k tomu, jak se to na ní zapíná a vypíná. Košík jsme měli u babičky, takový malý a oválný.