Monitor dechu na plenu - spolehlivost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1034
16.2.14 12:46

Monitor dechu na plenu

Maminky, máte s ním některá zkušenosti, nějak se mi nechce věřit, že je stejně spolehlivý jako klasický monitor dechu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7198
16.2.14 12:49

Je určitě spolehlivý, snímá přímo pohyb těla při dýchání, kdežto když je to plošina tak ta logicky není tak přesná. Jen je to pouze pro ležící děti na zádech - což syn dlouho byl - ale některé děti skoro od narození spí na boku nebo na břiše a to už je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.2.14 12:53

Kamarádka ho měla a nebyla spokojená, protože z plenky velmi často padal a pak pípal. Půjčila jsem ji náš monitor dechu - klasický a to je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
16.2.14 12:54

Syn spal jako maly se mnou v posteli, takze jsme poridili tohle - desky v postylce nam byly jaksi na nic. Spolehlivy je, akorat jak pise @Aletheia, jakmile se zacne otacet na bok, muze to byt problem. Obcas mi to pak hazelo falesne poplachy, kdyz se mu plena odchlipla od briska a monitor ztratil kontakt. Ale spolehlivy je, byla jsem spokojena.
Kdyztak ho prodavam, viz bazarek tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
16.2.14 12:54
@Erwinka píše:
Kamarádka ho měla a nebyla spokojená, protože z plenky velmi často padal a pak pípal. Půjčila jsem ji náš monitor dechu - klasický a to je spokojená.

To ho ale pridelavala spatne, ne? Nikdy se mi nestalo, ze by mi spadnul z pliny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.2.14 12:57

@Majdula83 - to nedokážu posoudit, ale snažila se ho používat dost dlouho a nešikovná určitě není, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.2.14 13:02

My jsme ho taky nejdriv poridili, ale ja ho pak prodala, malej sebou v postylce vrtel, nespal porad nehybne, porad jsem lezla pod jeho obleceni a koukala zda to sviti zelene a hlavne jak to mel na telicku, tak pak mel brisko od toho i odrene, porad jsem proste byla nejista, zda to pravdu snima, takze to slo z baraku a koupili jsme Babysence II…melo to dve desky, jednu jsem mela v postylce a druhou v kosiku nebo vozila k nasim… :palec:

Příspěvek upraven 16.02.14 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.2.14 13:02

@Majdula83 já právě nad ním hodně přemýšlím, hlavně kvůli jeho skladnosti, pojedem si pro věci na jaře a klasický monitor je prostě velký a neskladný a hlavně se bojím, aby se mu při cestě něco nestalo a byl nadále spolehlivý, myslím, že tentokrát půjdu do tohoto, děkuji za příspěvky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.2.14 13:04

@Hanka79 tak ted zas nevím, zase červík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
16.2.14 13:06

@belik hele a cestujete? jezdíte a plánujete hodně jezdit na chaty apod? potom bych ho pořídila protože táhnout sebou vždy ty desky je na houby, ale jestli budete hlavně doma tak bych koupila normální, ten stejně budeš potřebovat když začne spát na břiše - což může být hned nebo za půl roku - a pokud budeš chtít mít monitor i potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.2.14 13:11
@belik píše:
@Hanka79 tak ted zas nevím, zase červík :think:

To jsem nechtela, ale pisu tak jak to vyhovovalo nam :) my taky hodne cestujem, moje rodice i tchyne jsou daleko, vzdycky jsem tu jednu desku vzala dala dospod tasky a na to obleceni a pak jen tu krabicku k tomu…misto to zadny nezabere, s tim jsem problem nemela… :nevim: :D a vecer se mi spalo klidneji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.2.14 13:12

@Aletheia Právě nějak necestujeme, ale ted si musíme pro všechny věci přijet domů a právě monitor dechu jsem měla u prvního půjčený z nemocnice, což by ted nebylo možné tak musím koupit, pocestujeme celkem dlouho a pak zase až za rok, tak právě nevím čemu dát přednost už tak potáhneme hrůzu věcí už se toho děsím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.2.14 13:16

Měla jsem pro mladšího, nikdy nespal normálně v postýlce, ale s námi v posteli a závěsné houpačce. Občas mu tedy spadl a pípal. Používali jsme do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.2.14 13:16

@Hanka79 to nevadí, já jsem právě ráda za každou zkušenost, právě kdyby jsme jeli jen autem tak je to v pohodě, jenže musíme i letět a mnohokrát jsem viděla jak zacházejí se zavazadly :roll: hlavně v Anglii, je to otřesný tak mám strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
16.2.14 13:30

A co spis doporucujete snuzu nebo respisense?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí