Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím,
budeme stěhovat postýlku k nám do ložnice, kde je plovoučka.
Podle návodu k monitoru dechu (Jablotron, Nanny), mají být nohy postýlky na takové podlaze podloženy něčím tlumícím, aby nedocházelo k tomu, že monitor bude snímat i jiné vibrace než jen dech.
Teď je postýlka v obýváku, kde je koberec a pokud kolem ní „silněji“ jdu, tak stejně vibrace z podlahy bere.
Čím máte nožky postýlky podložené?
Hned vedle postýlky bude manželská dřevěná postel (s postýlkou se nedotýkají), podlaha je tedy taky dřevěná…
Díky.
Kamarádka ji teda nikdy ničím podlozenou nemela a hypotéky o v pohodě
My taky máme na plovoučce a nikdy jsme ji teda podloženou neměli…ale zas v noci se po ložnici nijak necourá, tak tam snad žádné nepatřičné vibrace nejsou ![]()
Nicim jsem nepodkladali. Ale je pravda ze kdyz jsem ho vytahla a zapomela vypnout tak to sepnulo az po urcite dobe (10sekud az minuta), protoze to snimalo moje kroky po podlaze nebo muj hlas atd..
Mame teda PVC ale neresila jsem to. Syn spal v pokoji sam od narozeni, takze pokud spal tak tam nikdo jiny nebyl a zadne jine vybrace to prenaset nemohlo.
Ale v noci se spi a malo kdo pochoduje po loznici, takze bych to neresila ani kdyby jsme ho meli v loznici
![]()